subota, 12. septembar 2015.  01:58h
Pročitano 2762 puta

Od fizičkog radnika u staklari, do zabavljača široke narodne mase

Zatvaranje fabrike i otpuštanje radnika ne mora uvek da znači najgore, a na ličnom primeru da može drugačije pokazao je Radivoje Vasić iz Male Plane.

Mile Vasić sa rođacima Mile Vasić sa rođacima

Kada je pre više od deset godina zatvorena sada već bivša Fabrika stakla “Staklara”, tada fizički radnik Radivoje ni sam nije slutio da će jednoga dana biti jedan od popularnijih i traženijih ljudi u Srbiji.2

Radivoje se sa delom svoje porodice priključio ukućanima "Velikog brata".

Rodom iz Male Plane kod Prokuplja u njihovoj porodičnoj kući živi najstariji sin Mile (29) sa porodicom. Tvrdi da bi se rado pridružio braći, majci i ocu u ovom rijaliti programu.mile

Želim da se zajedno borimo za nagradu. Ili da ih bar na jedan sat iznenadim s orkestrom - kaže Mile, najstariji sin Vasića, učesnika rijalitija „Veliki brat“.

Ističe da je ponosan na svog oca, majku i dva mlađa brata koji su ušli u rijaliti. Smatra da su najozbiljniji kandidati za prvu nagradu.

Oni su direktno iz Nemačke ušli u kuću “Velikog brata”. Želim im sve najbolje, znam da će mog oca zavoleti publika jer je on pravi šoumen – dodaje Mile.

Podseća da su njegova majka Rada i otac Radivoje već učestvovali u nekoliko rijaliti programa poput “Menjam ženu”, “Moja kuhinja moja pravila”, “Bračni sudija”, dok su braća bila gosti emisije “Luda kuća”.ispred uce

Najstariji sin tvrdi da je slava njegovog oca počela 2005. godine kada je sa svojim orkestrom "Crni gavran" imao nastup na “Pink” televiziji. I sam deo tog orkestra, Mile se priseća da su sa ocem Radivojem svašta u životu prošli svirajući na raznim mestima, od šatora i najgorih birtija, do elitnih nemačkih restorana i bara. Ipak, jedan nastup u Nemačkoj će pamtiti čitavog života.

Svirali smo u baru u kome su svi bili goli. Mi smo bili zaduženi za ritam a nakon toga smo dobro finansijski nagrađeni – tvrdi Mile i naglašava da mu prija slava koju uživa njegova porodica.

U porodičnoj kući Radivoja u Maloj Plani zatičemo i njegovog brata od strica Slavoljuba Pavlovića iz Blaca koji je sa porodicom došao u goste.slavoljub

Nisam znao da će Radivoje ući u “Veliki brat”, ali kad sam ga video odmah sam znao ko će da pobedi. Pošto je on muzičar i naviko je da bude zatvoren, mislim da će da ostane do kraja – samouveren je brat Slavoljub.

On naglašava da je Radivoje svetski čovek koji je baveći se muzikom prošao mnoge stvari, družio se sa raznim ljudima, dobrim i lošim i da će izdržati do finala. Slavoljub smatra da je u pitanju velika igra i gluma za široke narodne mase.ispred

Savetovao bih mu da ne reaguje na provokacije jer svako u tom šou programu ima svoj zadatak. Mora da ostane staložen i miran i da on provocira druge učesnike – dodaje Slavoljub.

Autor:  Ljubiša Mitić
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Error: No articles to display