ponedeljak, 10. decembar 2018.  15:19h
Pročitano 1423 puta

Održana 5. sednica FSO Prokuplje

Sednica FSO Prokuplje Sednica FSO Prokuplje ljubiša mitić

Jednoglasnom odlukom svih pisutnih delgata, na 5. redovnoj Sednici FSO Prokuplje koja je održana u Blacu, usvojen je plan rada i definisane su aktivnosti u predstojećoj 2019. godini.

Predsednik FSO Pokuplje Vanja Stojanović naglašava da je zadovoljan dosadašnjim radom Saveza, uz konstataciju da će i tokom naredne godine akcenat biti stavljen na afirmaciji fudbala u opštinama Prokuplje, Blacu i Kuršumliji, koje su u ingerenciji FSO Prokuplje.

Zadovoljan sam odzivom delegata i samim tokom rada Skupštine. Bilo je konstruktivnih predloga koji ćemo razmatrati u narednom periodu, a sve u cilju unapređenja rada i u interesu fudbala. Žao mi je što su izostali podjedini delegati iz Prokuplja, ali je to već politika koju ne bih želeo da mešam u rad našeg saveza i sports. Očekuje nas ozbiljan posao u narednom periodu, jer su klubovi u obavezi da se preregistruju – rekao je Stojanović po završetku skupštinskog zasedanja.

Inače, osim plana rada, finansijskog plana i aktivnosti u narednom periodu, skupštinska većina koju je na ovoj sednici činilo 15 delegata, izglasala je između ostalog izmenu statuta FSO Prokuplje, izabrala je dva nova člana Izvršnog i jednog člana Nadzornog odbora, a nakon što je sada već bivšim članovima izglasano nepoverenje zbog ostavke, nesaradnje i opstrukcije u radu FSO Prokuplje.

Autor:  Lj. M.
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Error: No articles to display