ponedeljak, 18. jul 2016.  07:58h
Pročitano 1399 puta

Sara Čikarević osvojila prvi od dva turnira koji se igraju u Prokuplju

Pobedom u finalu nad Japankom Satsuki Takamuro 6 : 4, 6 : 1, Francuskinja Sara Čikarević osvojila je prvi od dva fjučers teniska turnira koji se trenutno igraju u Prokuplju.

Teniski turnir u Prokuplju Teniski turnir u Prokuplju ljubiša mitić

Nagradni fond na svakom od turnira je 10. 000 dolara, a prema rečima organizatora ovo je jedan od najačih turnira do sada, na kome je učešće kroz kvalifikacije i na turniru uzelo oko 180 teniserki iz 26 zemalja sveta.

Odmah po završetku prvog  “Eurocomerc Open” turnira, počeo je i drugi teniski turnir pod nazivom “Pro – al Open”.

Već su počele kvalifikacije za drugi turnir koji zvanično počinje u utorak. Imamo pun žreb i preko 90 teniserki će kroz kvalifikacije pokušati da se domogne glavnog turnira i ući u borbu za WTA poene ali i deo kolača od 10. 000 dolara. Zadovoljni smo kako dosadašnjom organizacijom, tako i kvalitetom prikazane igre na teniskim terenima kraj Gradskog bazena u Prokuplju – rekao je direktor turnira Žika Manić

On naglašava da posebno raduje činjenica da po prvi put ove godine na turniru učestvuju i teniserke iz daleke Kine, što samo potvrđuje činjenicu da je ovo jedan od prestužnijih turnira ne samo u Srbiji, već i u čitavom region.

Organizator turnira je Tenis klub “Topličanin”.

Autor:  LJ. M.
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Error: No articles to display