četvrtak, 16. jul 2015.  12:06h
Pročitano 819 puta

Veče uz stihove Književne omladine Prokuplja

U dvorištu Kulturno obrazovnog centra “Toplica” uz stihove pesme Đorđa Balaševića „Pusti srce na lupkanje“, organizovano je književno veče na kome su učešće uzeli članovi podmlatka Književnog društva „Rade Drainac“ u Prokuplju.

Književno veče Književne omladine Prokuplja Književno veče Književne omladine Prokuplja lj.mitic

Prokupčani su uživali uz stihove „Najljubavnije pesme“ Miroslava Antića koju je govorila najmlađa učesnica Branka Krstić, a tokom večeri ljubitelji poezije mogli su čuti kazivanja Aleksandre Stojiljković, Valentine Milenković, Ljubice Nasković, Kristine Mijalković, Tamare Kostić, Miloša Stojiljkovića, Mirjane Stojanović, Ivane Lekić i Srbijanke Stanković. Sve učesnike uz zvuke sa gitare pratio je Vojislav Milenković.

Ovo naše veče je proizašlo iz višenedeljnog rada i radionica. Na početku je stajao stih što je bila tema, ali i umetnička igra za sve nas, jer je trebalo da napišemo pesme i uklopimo stih u svoje delo. To smo i učinili, različiti senzibiliteti učesnika obradili su ovaj stih na svoj način, dajući sebe kroz njega – istakla je predsednica Književne omladine Prokuplja Srbijanka Stanković.

Autor:  Lj.M.
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Error: No articles to display