sreda, 3. februar 2016.  11:20h
Pročitano 2543 puta

Na udaru lopova novac, traktori, koze pa čak i zečevi

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju uhapsili su muškarca (30) iz okoline Merošine zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teška krađa.

foto: ilustracija foto: ilustracija

Sumnja se da je on pre dva dana u toku noći, otuđio traktor iz dvorišta porodične kuće u okolini Prokuplja.

Iz šturog policijskog saopštenja nisu želeli da daju vise informacija, a saznajemo da je osumnjičeni uz krivičnu prijavu priveden osnovnom javnom tužiocu u Prokuplju, koji ga je nakon saslušanja pustio da se brani sa slobode.

Poslednjih dana, učestale su krađe po okolnim selima prokupačke opštine. Lopovi kradu sve i svašta, bukvalno šta im se nađe na puti.

Tako su pre nekoliko dana u porodičnoj kući Ljubomira Aleksić u prokupačkom selu Babin Potok lopov ili vise njih preko noći ukrali četiri koze iz štale, koja se nalazi nekih desetak metara od kuće.Koze2

Zanimljivo je da čovek u svom dvorištu ima psa koji nije lajao na lopove koji su pored koze ukrali i zeca koji se nalazio u istoj prostoriji.

Nešto ranije, u istom selu lopovi su opljačkali i porodičnu kuću Zorana Aleksića i tom prilikom kako nezvanično sazanajemo otuđili oko 800 evra i manji iznos dinara.

Još uvek se traga za počiniocima i nejasno je da li se radi o istim izvršiocima s obzirom da su za kratko vreme na udaru lopova bile dve kuće porodica koje su u srodstvu. 

 

Autor:  Ljubiša Mitić
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Error: No articles to display