utorak, 2. februar 2016.  15:26h
Pročitano 8437 puta

UŽAS: Žena pucala sebi u glavu

Danas, nešto posle podneva S. S. (41) iz Prokuplja izvršila je kako se prema prvim rezultatima istrage pretpostavlja, samoubistvo hicem iz pištolja.

Policija odmah izašla na lice mesta Policija odmah izašla na lice mesta

Nesreća se desila u porodičnoj kući S. S. u Prokuplju.

Uviđaj je izvršen od strane tužilaštva, koje je kako bi se nesporno utvrdio uzrok smrti naložilo obdukciju za sutra a koju će obaviti stručnjaci iz Zavoda za sudsku medicinu u Nišu..

Prema nezvaničnim informacijama, predhodnih dana ništa nije ukazivalo da će se desiti nemila scena i da će nesrećna žena kojoj je suprug policajac dići ruku na sebe.

Iako je Hitna služba prokupačkog Doma zdravlja odmah po pozivu izašla na lice mesta, mogli su samo da konstatuju smrt što je potvrdio i lekar mrtvozornik.

Saznajemo da je žena pucala sebi u glavu iz pištolja i da je prizor bio stravičan jer se radilo o prostrelnoj rani. Uviđaj koji je obavljen, najverovatnije će dati odgovor i uzrok zbog koga se žena odlučila da izvrši samoubistvo iako za sada ne postoje saznanja da je imala bilo kakav ozbiljniji problem bar što se tiče finansija jer su i ona i suprug policajac bili zaposleni.

Prema nezvaničnim informacijama ovo je drugo samoubistvo u porodici, jer je pre nekoliko godina brat supruga tragično nastardale S. S. takođe iz službenog pištolja kao radnik policije izvršio samoubistvo na radnom mestu i to u policijskoj stanici. 

Autor:  Ljubiša Mitić
Ocenite ovaj članak:
(7 glasova)
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Error: No articles to display