sreda, 23. maj 2018.  15:04h
Pročitano 1731 puta

Radovanović se nije javio, ovih dana biće izdat nalog za privođenje

Kako se nije pojavio iako je imao nalog da se 22. maja javi na kapiji Okružnog zatvora u Prokuplju da bi izdržao kaznu od 40 dana po po pravosnažnoj presudi, Bojan Radovanović (36) iz kuršumlijskog Novog Sela narednih dana biće priveden.

Bojan Radovanović Bojan Radovanović foto: privatna arhiva

Radovanović je pažnju javnosti privukao kada je ponudio da kaznu izdržava sa stokom koju poseduje na svojoj farmi jer navodno nema ko da se brine o životinjama, dok je on iza rešetaka.

Pošto mu takav zahtev nije uslišen, a zbog ranijih dela i više puta odlaganja izvršenja po raznim kaznama protiv bezbednosti saobraćaja, ovoga puta u prokupačkom Prekršajnom sudu su ostali neumoljivi.

Čekamo zvaničnu informaciju iz zatvora u kojoj će nas obavestiti da se on nije javio po pozivu za izdržavanje kazne. Nakon toga, a najkasnije za nekoliko dana izdaćemo nalog policiji da ga privede. U svakom slučaju, Radovanović će ovoga puta morati u zatvor – rečeno nam je u sudu.

Podsećaju da je sud posebno bio „blagonaklon“ prema Radovanoviću baš zbog situacije u kojoj se nalazi i da su mu na desetine puta izlazili u susret tako što su mu omogućili da plati kaznu na rate ili da je odloži na određeni period, ali je on uvek „izneverio“ njihovo poverenje i uvek ponavljao iste prekršaje.

Bojan Radovanović u sudskoj arhivi ima preko 30 prekršaja od kojih se oni najteži ponavljaju, poput upravljanja motornim vozilom pod zabranom, bežanja sa lica mesta, vožnje u pijanom stanju, odbijanja alkotestiranja i dr.

Autor:  Lj. M.
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Error: No articles to display