sreda, 18. april 2018.  16:50h
Pročitano 2613 puta

U Merdaru ukradene puške iz stražarske kućice

Policajac na stražarskom mestu duž Administrativne linije sa Kosovo i Metohijom u selu Merdare suspendovan je sa posla, nakon što je na kratko napustio stražarsko mesto i u tom periodu su ukradene dve puške. Policija intenzivno traga za lopovom koji je ukrao oružje iz policijkse kućice.

Ilustracija Ilustracija www.blic.rs

Kako saznajemo u prokupačkoj policiji, lopov je najverovatnije iskoristio nepažnju policajca D. M. koji je na kratko napustio stražarsko mesto u policijskom odeljenju Merdare i sa puškama se udaljio u nepoznatom pravcu.

Policija intenzivno traga za osobom koja je ukrala  puške koje su se nalazile u stražarskoj kućici, a o čitavom događaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Kuršumliji – kaže se između ostalog u policijskom saopštenju.

Inače, po nalogu tužilaštva protiv policijskog službenika biće podneta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično delo nesavestan rad u službi.

Takođe, protiv D. M. je pokrenut disciplinski postupak za težu povredu službene dužnosti i doneto je rešenje o udaljenju do okončanja disciplinskog postupka.

 

 

Autor:  Lj. M.
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Error: No articles to display

Najnoviji oglasi