petak, 26. maj 2017.  21:14h
Pročitano 8033 puta

Detalji nezgode: Nastradao u probnoj vožnji tek kupljenog auta

Spletom nesrećnih okolnosti, na izlazu iz sela Babin Potok kod Prokuplja, u saobraćajnoj nezgodi nakon sletanja sa puta, na licu mesta je poginuo S. K. (44) iz sela Podina u opštini Žitorađa, dok je osoba koja je sedela na mestu suvozača prošla bez ikakvih povreda.

Mesto gde je sleteo S.K. sa puta Mesto gde je sleteo S.K. sa puta ljubiša mitić

Sudbina je udesila da S. K. prvi put sedne za volanom tek kupljenog automobila i da nakon naizgled bezazlenog sletanju sa puta nastrada.

Naime kako saznajemo, S. K. je kupio polovan automobil od privatnog lica iz Novog Sela kod Prokuplja, pa su nakon pogodbe seli da ga isprobaju.

Za volanom je bio novi vlasnik, provozali su se do susednog sela Babin Potok i u povratku na uzbrdici, iz još uvek nepoznatih razloga S. K. je izgubio kontrolu nad automobilom, sleteo na suprotnu stranu i sa bočne strane udario u ogradu dvorišta jedne porodične kuće u tom selu. 

PROKUPLJE mesto gde je sleteo i nastradao s.k. foto ljm

Očevidci kažu da je vozačev prozor bio otvoren, te da je on najverovatnije prilikom sletanja glavom udario direktno u ogradu i ostao na mestu mrtav.

Suvozač i čovek koji je tek prodao auto, ostao je nepovređen, pa čak nije imao ni ogrebotina nakon nezgode.

Hitna pomoć prokupačkog Doma zdravlja je nakon dolaska mogla samo da konstatuje smrt nesrećnog čoveka, koji je kako saznajemo imao suprugu, ali nije imao decu.

Iako će uviđaj koji je uradila policija pokazati šta je pravi uzrok ove nezgode, pretpostavlja se da je to neprilagođena brzina stanju puta i uslovima saobraćaja, jer je u vreme nezgode i tokom čitavog dana padala sitna kiša pa je kolovoz bio klizav i mokar.

Tragičan vozač, verovatno nenaviknut na novi automobil izgubio je kontrolu i sleteo sa puta, a oštećenja na autu jedva da su vidljiva.

Autor:  LJ. M.
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Error: No articles to display