četvrtak, 1. mart 2018.  16:32h
Pročitano 1678 puta

Alpinisti iz Niša čiste sneg sa krova zgrade Doma kulture u Prokuplju

Alpinističko-planinarski klub „MOSOR“ iz Niša, angažovan je na uklanjanje snega sa zgrade Doma kulture u Prokuplju, jer je krov na toj zgradi počeo da prokišnjava posle samo nešto vise od godinu dana od kako je krajem 2016. godine nakon 7-godišnje adaptacije i rekonstrukcije svečano otvorio tada premijer Srbije Aleksandar Vučić.

Zbog toga su projekcije crtanih filmova koje su trebale da se održe tokom vikenda do daljeg otkazane, a novi termini biće naknadno određeni.

Zbog pojave vlage i mogućnosti da dođe do kontakta sa električnim instalacijama, primorani smo da odložimo zakazane manifestacije. Usled velikih snežnih padavina morali smo da uklanjamo sneg sa krova a to smo poverili alpinistima iz Niša, jer u Prokuplju ni jedna firma nije registrovana za taj posao – kažu u Domu kulture.

Inače adaptacija i renoviranje zgrade Doma kulture započelo je još 2011. sredstvima NIP-a, a kompletan projekat tada je vredeo oko 45 miliona dinara, ali je naknadno utrošeno još nekih 15 miliona dinara novca građana za završetak svih radova.

Planirano je da se svi radovi  završe početkom 2012. godine, ali je rok više puta odlagan.

Autor:  Lj. M.
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Error: No articles to display