četvrtak, 23. mart 2017.  14:53h
Pročitano 4499 puta

Ako bude drugog kruga, imaćemo svršene seoske puteve

Lokalna samouprava prokupačke opštine, izdvojila je 20 miliona dinara za sanaciju nekategorisanih seoskih puteva, a radovi su počeli sasvim slučajno sada, u jeku predizborne kampanje za predsednika Srbije.

Da nije tužno, bilo bi smešno, jer se ovaj recept ne koristi prvi put, pa smo valjda postali imuni na njega.

Bar tako tvrde doktori i eksperti iz Apoteke, kad se nešto dugo upotrebljava postajemo „rezistentni“ i onda više nema efekta. Ili možda ima, ali to ćemo videti 02. aprila.

I predhodnici ove vlasti su mašine izvodili u vreme kampanje, započinjali radove i nakon izbora prekidali, ostavljajući još veću pustoš i štetu meštanima.

Oprobani recept ne treba da čudi, jer ga primenjuju gotovo isti ljudi sa doduše promenjenim dresom (strankom), koji ništa drugo i ne znaju da rade osim da političare, spletkare i smišljaju kako da prevare građane td.

A sada da se vratimo na vest, koju su napisali iz službe za informisanje opštine Prokuplje.

Kako kažu, već je završena sanacija puteva i ulica u selima Bulatovac, Bace, Reljinac, Novo selo gde je uređen i sportski teren.

Ako je verovati, nek se pripreme Beloljin, Velika Plana, Balinova, Ćukovac, Bela Voda, Gornje Kordince, Babin Potok, Donja Trnava, Berilje, Gornja Stražava, Džigolj, Potočić, Bublica, Zlata...

Mislim da će narodu biti neprijatno..., sramota da kažu kako će im biti dobro i kolikon će im to podići kvalitet života.

A hoće, nema sumnje.

Zato svi na glasanje i da se vidimo u drugom krugu, da se završe započeti poslovi. 

Slika preuzeta sa sajta opštine Prokuplje Slika preuzeta sa sajta opštine Prokuplje Opština Prokuplje
Autor:  Čitalac portala ProkupljeMOJKraj
Ocenite ovaj glas naroda:
(5 glasova)
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Error: No articles to display