četvrtak, 25. januar 2018.  16:17h
Pročitano 895 puta

Preventivni pregledi tokom vikenda u prokupačkoj bolnici i Domu zdravlja

Ultrazvuk abdomena, uzimanje krvi za analize tumor markera - CEA i Ca 19-9, mamografiju, samo su neki od preventivnih specijalističkih pregleda koji će se tokom vikenda tačnije u nedelju 28. januara u vremenu od 8 do 16 časova organizovati u prokupačkoj Opštoj bolnicu “dr Aleksa Savić”.

Opšta bolnica "dr Aleksa Savić" u Prokuplju Opšta bolnica "dr Aleksa Savić" u Prokuplju foto: arhiva

Prema rečima nadležnih, pregledi će se obavljati u prostorijama Službe interne medicine i potpuno su besplatni.

Iz bolnice pozivaju sve građane da iskoriste priliku i provere svoje zdravlje uz napomenu da u koliko žele da urade Ultrazvuk abdomena, treba da dođu na pregled pripremljeni, odnosno da ne uzimaju hranu posle 18 časova prethodnog dana.

Kao i u prethodnim preventivnim pregledima, u slučaju potrebe uradiće se i terapijsko zbrinjavanje od strane lekara koji će biti angažovani.

Istog dana u Domu zdravlja u Prokuplju od 8 do 16 časova organiyovaće se besplatni ginekološki pregledi.

I za ove preglede nije potreban nikakav uput kao ni overena zdravstvena knjižica, ali je potrebno da pacijenti ponesu bilo koji dokument radi identifikacije.

Autor:  Ljubiša Mitić
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Komentari  

+1 #1 Objasnjenje botu 25-01-2018 17:26
Da je normalna drzava,ovo ne bi bila senzacionalna vest. Nisam "zuta", da me ne prozivaju ovde sns botovi,vec realno kazem: sta ima da se hvali 1-dnevni pregled i sta je tu besplatno? Koliko se odbija za zdravstvo na cijem celu je mafijaski Doktor Smrt ( citaj: ministar) i njegovi poltroni, a sve nam he u raspadu? Gde su pare? Gde su lekovi za decu,npr? I naravno da cu kritikovati sve sto radi nepismena,glupa,oloska vlast u Prokuplju i nazovi drzavi Srbiji. Ne dao Bog da se razbolimo u ovoj evropskoj Severnoj Koreji!
Odgovori

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Error: No articles to display