subota, 1. decembar 2018.  00:15h
Pročitano 3678 puta

Otkazan koncert Marije Šerifović - zbog skupe karte ili muzike?

Zbog malog broja prodatih karata i slabe zainteresovanosti žitelja prokupačke opštine i čitave Toplice, otkazan je koncert Marije Šerifović u Prokuplju najavljivan kao "koncert godine", koji je trebalo da se održi u nedelju 02. decembra sa početkom u 20 časova u Sportskoj hali u ovom gradu.

Bilbord u centru Prokuplja, najava za koncert Marije Šerifović Bilbord u centru Prokuplja, najava za koncert Marije Šerifović ljubiša mitić

Koncert je organizovalo Kulturno umetničko društvo „Toplica“  iz Prokuplja, a predsednik društva Zoran Petrović kaže da, iako je ostalo samo 3 dana do zakazanog koncerta,  prodato tek nešto oko 700 karata.

Hteli smo da uradimo nešto lepo i korisno za grad, ali i za KUD „Toplica“ jer smo deo novca koji smo planirali da ostane od organizacije, hteli da utrošimo za kupovinu opreme za folklor. Ipak, nakon početne euforije, prodaja karata ide slabo, zainteresovanost nije onakva kavu smo očekivali, pa smo odlučili da otkažemo koncert. Da bi se čitava ova organizacija isplatila, trebalo je da prodamo bar 2 do 3 hiljade karata  – prokomentarisao je Petrović.

On ističe da će svakom ko je kupio kartu pare biti vraćen, a o mestu gde će moći da podignu svoj novac biće naknadno obavešteni.

Nadležni u Sportskoj hali i u Turističkom izlogu, gde su se između ostalog prodavale karte kažu da svi koji su kupili karte kod njih, u svakom trenutku mogu da podignu svoj novac, te da su do danas prodali oko 200 karata.

Inače, karte za koncert Marije Šerifović su u predprodaji prodavane po ceni od 750 dinara, dok je od 28. novembra do početka koncerta 02. decembra, karta mogla da se nabavi po ceni od 900 dinara.

 

Autor:  Lj. M.
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Error: No articles to display