sreda, 21. novembar 2018.  11:33h
Pročitano 1807 puta

Solistički koncert Marije Šerifović u Prokuplju

Jedna od najpoznatijih pop zvezda u Srbiji, Marija Šerifović prvi put će nastupiti u Prokuplju, gde je zakazan njen solistički koncert 02. decembra u Sportskoj hali „dr Zoran Đinđić“ od 20 časova. 

Bilbord u centru Prokuplja Bilbord u centru Prokuplja ljubiša mitić

Koncert Marije Šerifović organizuje Kulturno umetničko društvo „Toplica“ iz Prokuplja, a predsednik društva Zoran Petrović najavljuje veliki spektakl i očekuje punu halu uz cenu karte koja nije mala za ovdašnje prilike, u preprodaji do 28. novembra iznosi 750 dinara, a nakon tog datuma do početka koncerta, karta se može kupiti za 900 dinara.

Karte za koncert biće puštene u prodaji od danas, a mogu se nabaviti na biletarnici prokupačke sportske hale, u zgradi Sokolane, Turističkom izlogu i poslastičarnici Fortuna u Prokuplju. Očekujemo veliko interesovanje kako prokupačke, tako i ljubitelja Marije Šerifović širom Srbije kao i zemalja okruženja – rekao je prdsednik KUD „Toplica“ Zoran Petrović.

On kaže da će deo prihoda sa koncerta kada se isplate svi troškovi i koji ostane organizatoru, biti upotrebljen za kupovinu opreme kulturno umetničkog društva čiji je predsednik.

Inače, Sportska hala u Prokuplju iako je otvorena sada već davne 2006. godine, još uvek nema upotrebnu dozvolu za korišćenje, a nejasno je i kako će s grejati na dan koncerta 2. decembra u koliko bude hladno vreme, s obzirom da ni grejanje nije regulisano.

 

 

Autor:  Ljubiša Mitić
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Error: No articles to display