utorak, 28. avgust 2018.  18:00h
Pročitano 3168 puta

Bomba za kraj prelaznog roka: Stefan Cvetković novi član „Akademije 10“!

Stefan Cvetković, bivši prvotimac „Topličanina“ i ubojiti krilni napadač iz predhodne sezone, trenutno jedan od najboljih igrača u Prokuplju, i pored nekoliko ponuda ekipa iz srpskoligaškog i zonaškog ranga takmičenja kao i Okružne lige, odlučio je da pristupi Fudbalskom klubu „Akademija 10“ i u koliko se završi papirologija već od naredne nedelje debituje za ovaj klub. Cvetković je odmah i zadužio dres sa brojem 45.

Stefan Cvetković, FK "Akademija 10" Stefan Cvetković, FK "Akademija 10" foto: privatna arhiva

Cvetković je odluku doneo samo 3 dana pre kraja prelaznog roka, ističe da je i pored primamljivih ponuda odlučio da zaigra u klub u kome je zdrava sportska priča i gde igra većina igrača sa kojima je i ranije nastupao pre svega u „Topličaninu“, ali i drugim ekipama.

Ovakvu hemiju, drugarstvo i požrtvovanost na terenu nisam do sada video, iako sam promenio dosta klubova. Nadam se da ću svojim znanjem i kvalitetom doprineti da „Akademija 10“ ostvari zacrtani cilj sa početka prvenstva, a to je prvo mesto i plasman u veći rang. Ipak, više od svega sam oduševljen drugarstvom koje vlada u ekipi. Bukvalno su za kratko vreme izgradili zdrav odnos i atmosferu kojom se može pohvaliti malo koja ekipa, što je preduslov za uspeh – rekao je Cvetković.

Inače, nakon uspešne sezone u „Topličaninu“ gde je postigao 22 gola u prvenstvu Zone „Zapad“, Cvetković je boravio i u Slovačkoj gde je prošao probu ali je nezadovoljan finansijskim uslovima ipak odlučio da se vrati u Prokuplje i pomogne drugarima koji su se okupili u Fudbalskom klubu „Akademija 10“.

Cvetković je do sada već 2 puta sa ekipama za koje je igrao ulazio u zonski rang takmičenja i nesumnjivo je da će biti veliko pojačanje ekipi „Akademije“, gde većina igrača po kvalitetu daleko premašuje sadašnji rang tj. Okružnu ligu.

Ipak, sve njih okuplja drugrstvo i posle 2 kola i isto toliko pobeda, kažu da uživaju u fudbalu pre, za i posle utakmica i da boje kluba brane pre svega iz ljubavi prema sportu i fudbalu, ali i velikom drugarstvu koje vlada u ekipi.

Autor:  Ljubiša Mitić
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Error: No articles to display