nedelja, 8. jul 2018.  15:10h
Pročitano 1379 puta

Teniserka iz Češke osvojila turnir u Prokuplju

Češka teniserka Gabrijela Pantučkova, osvojila je fjučers turnir u Prokuplju “Eurokomerc-open”, pobedivši u finalu Hrvaticu Leu Bošković 2:1 u setovima.

Finale teniskog turnira u Prokuplju Finale teniskog turnira u Prokuplju ljubiša mitić

Time je završen prvi od 2 ženska fjučers turnira koje organizuje Teniski klub Topličanin u Prokuplju, a već danas su počeli mečevi drugog turnira “Pro-al open”, čije će finale biti za sedam dana. Nagradni fond na svakom od turnira je 15. 000 dolara.

U neizvesnom finalu, češka teniserka je ipak pokazala više i na kraju sasvim zasluženo slavila.

misa cvetkovic pehar pk

Prema rečima organizatora iz Tenis kluba “Topličanin” radi se o trenutno jednom od najačih tunira u Srbiji i okruženju, pa je Prokuplje ovih dana centar teniskog sporta na ovim prostorima.

Ovim turnirima Prokuplje zauzima značajno mesto na mapi teniskog sporta i mi smo ponosni na to. Već smo videli jake i neizvesne teniske duele i sigurni smo da publika uživa u dobrom tenisu. Drugi turnir koji je zvanično počeo danas, nije ništa manje kvalitetniji od prvog – kaže Žika Manić, direktor prokupačkog Teniskog kluba i jedan od organizatora turnira.

Organizatori tvrde da lista učesnica na oba turnira zadovoljavajuća i da se radi o takmičarkama koje su oko 300 mesta na WTA listi, a osim poena najboljim tenisarkama će pripasti i deo kolača od 15.000 dolara.

svi finale pk

Turnir se kao i na prvom, igra svakog dana a prvi mečevi počinju od 9 ujutru, dok se poslednji završavaju posle 18 časova.

Autor:  Ljubiša Mitić
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Error: No articles to display

Najnoviji oglasi