petak, 18. maj 2018.  15:38h
Pročitano 992 puta

Omladinska reprezentacija FS Topličkog okruga sutra igra 100. utakmicu

Gostovanjem i medjusobnim susretom omladinaca fudbalskog kluba FVGG Bayern iz Kitzingena, Omladinska reprezentacija Fudbalskog saveza Topličkog okruga odigraće jubilarnu 100. utakmicu. Susret je zakazan za subotu u 12 časova na gradskom stadionu u Prokuplju.

Omladinska reprezentacija FS Topličkog okruga Omladinska reprezentacija FS Topličkog okruga foto: privatna arhiva

Organizatori kažu da je veliko interesovanje za ovaj susret, te da je ovo prilika da reprezentativci Topličkog okruga koju čine mladi igrači klubova koji se takmiče sa ovih prostora, ubeleže još jedan međunarodni susret i steknu neophodno iskustvo koje će im koristitii u aktivnom bavljenju fudbalom.

Spremni smo da pokažemo tradicionalno gostoprimstvo i ugostimo naše prijatelje iz Nemačke. Pored sportskog dela, ovo je prilika da gostima pokažemo i znamenitosti Prokuplja ali i čitavog Topličkog kraja, pa je u nedelju organizovan obilazak crkve Svetog Prokopija, Muzeja, tvrđave na Hisaru kao i ostale znamenitosti, dok ćemo u ponedeljak zajedno obići arheološko nalazište Pločnik i Đavolju varoš – rekao je direktor mladih reprezentacija FS Topličkog okruga Aleksandar Dikić.

On dodaje da će nemačka ekipa stići avionom na niški aerodrom u subotu, te da će u Prokuplju boraviti do utorka.

U subotnjoj predigri utakmice, snage će odigrati generacija 2008./2009., polaznici Škole fudbala TSC Prokuplje i vršnjaci iz Fudbalskog kluba Jastreb iz Blaca.

Autor:  Lj. M.
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Error: No articles to display

Najnoviji oglasi