utorak, 15. maj 2018.  15:17h
Pročitano 973 puta

Fudbal pobedio, sportski radnici FS Topličkog okruga konačno ujedinjeni

Nakon skoro dve godine, na poslednjoj sednici Skupštine FS Topličkog okruga dogovoreno je ujedinjenje liga koju su do sada organizovali FSO u Žitorađi a koju nije priznavao FS RIS i FS Topličkog okruga.

Sednica FSO Prokuplje Sednica FSO Prokuplje foto: arhiva lj.m.

Predstavnici FSO Žitorađa i FS Topličkog okruga, konačno su pre svega u interesu fudbala pronašli zajednički jezik i dogovorili se da se od naredne sezone igra jedinstvena liga, koja će biti mnogo kvalitetnija i samim tim i neizvesnija za razliku od dosadašnjeg takmičenja u ovom rangu.

Na Skupštini na kojoj je od 25 članova prisustvovao 21, izabran je novi Izvršni odbor kao i dva podpresednika.

Članovi IO iz žitorađskog saveza su Ljubiša Stanković, Dejan Dinić, Saša Filipović, Staniša Blagojević i Mladen Kocić, dok su iz redova OFS Prokuplje, članovi  Miloš Vasiljević kao predsednik, Vanja Stojanović zamenik predsednika, Dragan Radović, Dragan Simić, Dragiša Veselinović  i Danijel Petrović.

Velika je stvar da su posle mnogo problema ipak pobedili sportski motivi i da će postignuto rešenje biti pre svega u interesu sporta i fudbala. Od sledeće sezone igraće se ozbiljna liga sa dobrim ekipama iz svih opština Topličkog okruga – rekao je nakon sednice Vanja Stojanović.

Inače, velike zasluge za ujedinjenje i postignut dogovor ima i predsednik FS RIS-a Novica Tončev koji je posredovao i uspeo da na neki način „pomiri zaraćene strane“ i natera ih da za pregovaračkim stolom dođu do dogovora i rešenja, što su oni na kraju i uradili.

 

Autor:  Lj. M.
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Error: No articles to display

Najnoviji oglasi

  • 1
  • 2