sreda, 7. mart 2018.  09:34h
Pročitano 1337 puta

Održana četvrta Skupština FSO Prokuplje

Usvajanje izveštaja o radu i finansijskog izveštaja za 2017. godinu kao i razmatranje i usvajanje programa rada sa finansijskim planom za tekuću godinu, neke su od najvažnijih tačaka sa sinoćne četvrte, redovne Skupštine Fudbalskog saveza opštine Prokuplje koja je održana u Skupštinskoj Sali opštine Kuršumlija.

Skupština FSO Prokuplje Skupština FSO Prokuplje ljubiša mitić

U prijatnoj atmosferi koju je omogućio domaćin Skupštine u Kuršumliji, sve tačke dnevnog reda usvojene su jednoglasno i bez veće polemike.

Iako je bilo dosta problema u radu FSO tokom 2017. godine, opstrukcije i pokušaja da se nametnu politička rešenja koja nisu u interesu klubova iz Prokuplja, Blaca i Kuršumlije, uspeli smo da se izborimo i sačuvamo sport od raznih mešetara kojima je jedini interes i bolesna ambicija da imaju kontrolu u svim oblastima pa i sportu – rekao je predsednik FSO Vanja Stojanović.

predsednistvo 2

On ističe da je i pored toga sačuvano jedinstvo u radu Saveza, a akcenat stavljen na rad sa decom i mlađim kategorijama kao i afirmaciju fudbala u Topčličkom okrugu, što će biti zadatak i u narednom periodu.

Pokušaćemo da pomognemo i da zaživi još nekoliko klubova čime bi se stekli uslovi za formiranje Opštinske lige, koja je bila prava poslastica za mnoge, a u seoskim sredinama bi sport i fudbal bio dostupniji deci - dodaje Stojanović.

Cilj FSO biće i ujedinjenje Topličke okružne lige kako bi se stekli uslovi da prvoplasirana ekipa kroz baraž pokuša da izbori mesto u Zonu, gde se već takmiče Topličanin iz Prokuplja, Kosanica iz Kuršumlije, Žitorađa i Jastrebac iz Blaca.

Skupštini je prisustvovalo 19 članova, a nisu došli prokupački predstavnici, OFK Topličanina i ŽFK Krstarica.

Autor:  Lj. M.
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Komentari  

-1 #1 Slavoljub 07-03-2018 21:33
Svaka cast predsedniku Vanji Stojanovicu na uspesno odrzanoj skupstini fso Prokuplja cime je pokazao kako se vodi opstinski fudbalski savez sa svojim saradnicima a I uz punu podrsku predsednika FSTO I podpredsednika FS RIS Milosa Vasiljevica sa njegovim saradnicima.Takvi sportski radnici su nam potrebni u ovim losim vremenima za fudbal .Puno pozdrava
Odgovori

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Error: No articles to display