četvrtak, 1. mart 2018.  17:01h
Pročitano 1946 puta

Više od igre!

Nakon što je Opštinsko veće prokupačke opštine odlučilo da ne dodeli novac jednom od najpoznatijih i najpopularnijih klubova u gradu, Košarkaškom klubu „Prokuplje“, predsednik kluba Vule Vuković sazvao je konferenciju za novinare večeras od 18 sati u prostorijama kluba.  

Odluka koja je izazvala nevericu svih ljubitelja košarke u gradu, pravdana je saopštenjem tokom dana na sajtu opštine Prokuplje, gde se između ostalog kaže da će nadležni pokrenuti i određeni postupak protiv klubova koji navodno nisu opravdali sredstva iz 2017. godine.

Kao odgovorna vlast imamo obavezu da preko institucija sistema pokrenemo odgovarajuće postupke protiv klubova i organizacija koje u propisanom roku nisu opravdale preneta sredstva za 2017. godinu iako im je više puta produžavan rok da to učine jer se radi o novcu građana opštine Prokuplje - kaže se između ostalog u opštinksom saopštenju.

Ostaje samo nejasno da li je to ona ista odgovorna vlast koja je dopustila da opštinski funkcioner u isto vreme prima i punu platu i starosnu penziju skoro dve godine, ili ona vlast koja na prečac usvaja odluke da se među prvima isplati dug stare Direkcije i to porodičnoj firmi člana Opštinskog veća.

O tome šta će imati da kaže Vule Vuković, predsednik kluba čitaćete na portalu ProkupljeMOJKraj večeras, a najavljeno je da će se i čitava konferencija uživo prenositi na Instagram profilu direktora KK "Prokuplje" Čede Vukovića.

 

Napisao: 
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Error: No articles to display