subota, 17. februar 2018.  09:06h
Pročitano 1208 puta

Miloš Vasiljević potpredsednik FS RIS

Aktuelni predsednik Fudbalskog saveza Topličkog okruga, Miloš Vasiljević izabran je na još jednu funkciju u Fudbalskom savezu Regiona istočne Srbije gde će u narednom periodu biti i potpredsednik.

Miloš Vasiljević, potpredsednik FS RIS Miloš Vasiljević, potpredsednik FS RIS foto: privatna arhiva

Na poslednjoj skupštini FS RIS a na predlog predsednika Novice Tončeva, Vasiljević je izabran na važnu i odgovornu funkciju, čime je potvrđen dobar i uspešan rad FS Topličkog okruga u predhodnom periodu.

Ovo je za mene velika čast i zahvalan sam ljudima u FS RIS što su mi ukazali poverenje a samim tim i pružili šansu da doprinesem razvoju fudbala u Toplici i još više promovišem čitav ovaj kraj. Mesto potpredsednika je i velika obaveza ali i satisfakcija da još više radim na afirmaciji fudbala u našem okrugu – prokomentarisao je Vasiljević.

On podseća da je ovo prvi put da Fudbalski savez Topličkog okruga dobije potpredsednika u RIS-u.

Inače, ono što je karakteristićno za predhodni period je da sve četiri opštine Topličkog okruga imaju “zonaše” koji su manje više uspešno završili prvi deo prvenstva.

Favorit i realne šanse za prvo mesto i plasman u veći rang ima FK Topličanin koji je već počeo pripreme i sa igračima koji su došli u klub tokom zimske pauze, sve sem prvog mesta bio bi neuspeh.

Autor:  Lj. M.
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Error: No articles to display