nedelja, 4. februar 2018.  20:20h
Pročitano 1718 puta

Obrt: Smene u rukovodstvu FS Žitorađa!

Na večerašnjoj sednici Fudbalskog saveza opštine Žitorađa, došlo je do smene aktuelnog rukovodstva i izabrani su novi ljudi koji će pre svega pokušati da rešavaju nagomilane probleme u Savezu.

Naime kako nezvanično saznajemo, umesto dugogodišnjeg predsednika Saveza u Žitorađi Žike Mitića, izabran je Ranko Krstić.

U saradnji sa predsednikom FSTO Milošem Vasiljevićem a uz podršku FS RIS i predsednika Novice Tončeva pokušaću da radim u interesu fudbala i polako rešavam nastale probleme u predhodnom periodu. Radiću na afirmaciji ovog sporta i nadam se dobrim rezultatima - rekao je novoizabrani predsednik Krstić.

Krstić je izabran kao predstavnik FK Žitorađa, dok će funkciju potpredsednika obavljati Marjan Peternel.

Za članove predsedništva izabrani su Zoran Stajić, Saša Filipović, Dragan Jovanović, Slaviša Blagojević, Nebojša Marinković, Oliver Stajić i Zoran Trifunović.

Nadzorni odbor čine, predsednik Slobodan Ristić i članovi Ljubiša Stojković i Goran Jovanović.

Čestitke novoizabranom predsedniku u Žitorađi osim Vasiljevića i Tončeva, uputio je i predsednik FS opštine Prokuplje Vanja Stojanović.

Čestitam novoizabranom predsedniku i nadam se uspešnoj saradnji dva Saveza u interesu sportskih klubova i pre svega fudbala. Očekujem da ćemo vrlo brzo rešiti nastalu situaciju - rekao je Stojanović.

Inače zbog nesuglasica i loše saradnje Toplička liga se ove godine podelila pa je Žitorađe organizovalo svoju ligu koju do danas nije priznao FS RIS, dok je prokupački savez imao svoju ligu.

Odigravanje i jedne i druge lige bilo je pod znakom pitanja i sa puno problema, pa je konačno dosao trenutak da se "stane na loptu" i da Savezi postignu dogovor i ponovo ujedine ligu, pre svega u interesu sporta a pogotovu fudbala u Toplici.

Autor:  Ljubiša Mitić
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Error: No articles to display