ponedeljak, 25. decembar 2017.  13:39h
Pročitano 891 puta

Tončev gost na dodeli fudbalskih nagrada u Blacu

Polaznik prokupačke škole fudbala „Akademija 10“ , Dimitrije Veličković proglašen je za najboljeg petlića, u nešto starijoj kategoriji pionira najbolji je Dimitrije Ivanović iz OFK Kosanica Kuršumlija, najbolji kadet je Nikola Ružić iz FK Radnički Niš, dok je najbolji omladinac Mladen Radenković – FK Radnički Pirot.

Dodela priznanja za najbolje fudbalete u Toplici za 2017.godinu Dodela priznanja za najbolje fudbalete u Toplici za 2017.godinu foto: Gorica Šegović

Ovo su samo neke od prestižnih priznanja koje je Fudbalski savez Topličkog okruga dodelio za 2017.godinu na svečanoj ceremoniji u Blacu, a ono što je karakteristično za ove mlade fudbalere je da su svi prve fudbalske korake počeli u Školi fudbala TSC koju već dugi niz godina uspešno vodi trener Dejan Stojanović.

Pored budućih fudbalskih nada, nagradu za najboljeg fudbalera poneo je Bojan Šejić iz OFK Kosanica, odakle dolazi i Predrag Jovanović kao najbolji trener, najbolji fudbalski kolektiv je KMF Jastrebac Blace, a najbolji fudbalski radnik Stefan Pavlović iz istog kluba.

Dodeli fudbalskih priznanja najuspešnijima prisustvovao je između ostalih i predsednik Fudbalskog saveza regiona istočne Srbije i podpredsednik FSS, Novica Tončev.

Imamo problema jer jedan deo želi centralizaciju i to da Toplički okruga delom pripadne rasinskom a drugi niškom okrugu. Ja kao predsednik to neću dozvoliti jer Toplički okrug treba da postoji i treba da se igra fudbal i u Toplici – rekao je između ostalog Tončev u Blacu.

U okviru ove svečanosti, priznanje za životno delo dodeljeno je Ivanu Milićeviću iz Kuršumlije, specijalno priznanje dodeljeno je Fudbalskom savezu regiona istočne Srbije, priznanje za izuzetan doprinos i razvoj FSTO uručeno je Milosavu Milivojeviću iz Niša a priznanje za izuzetan doprinos u razvoju FSTO pripalo je Tončevu.

blace nagrade fudbalerima

Predsednik Fudbalskog saveza Topličkog okruga Miloš Vasiljević je istakao da je cilj ove svečanosti u stvari želja da se oda priznanje i zahvalnost svim sportistima koji svojim radom I zalaganjem doprinose razvoju sporta u Toplici, pre svega fudbala.

Samo prisustvo predsednika Fudbalskog saveza regiona istočne Srbije i podpredsednik FSS, Novice Tončeva daje na značaju ovoj manifestaciji. Zahvaljujem se i ostalim funkcionerima i ljudima iz sveta fudbala na podršci, što samo govori da smo na pravom putu i da se borimo za prave vrednosti a to je da se fudbal igra i omasovi u Toplici - istakao je Vasiljević.

Inače, pored Tončeva, svečanoj dodeli priznanja prisustvovali su i brojni zvaničnici iz sveta fudbala, predstavnici lokalne samouprave opštine Blace na čelu sa predsednikom opštine Zoranom Jozićem i načelnikom opštinske uprave Zoranom Milutinovićem.

 

Autor:  Ljubiša Mitić
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)

Komentari  

0 #1 Lela 25-12-2017 23:48
Dovoljno je reći samo TSC, ova škola je institucija za sve
Odgovori

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Error: No articles to display