četvrtak, 12. oktobar 2017.  16:46h
Pročitano 1570 puta

FSO Prokuplje ne prihvata grešku koju je napravio FS Srbije

Na današnjoj, vanrednoj sednici Izvršnog odbora Fubalskog saveza opštine Prokuplje doneta je jednoglasna odluka u kojoj se oni ograđuju od ranije poslatog dopisa prema Fudbalskom savezu Srbije, a koji je pre tri dana potpisao generalni sekretar saveza Zoran Banjac, gde između ostalog stoji da je FSO preuzima tehničku odgovornost za nečitanje u "fudbalu" trojice igrača Topličanina.

Sednica Izvršnog odbora FSO Prokuplje Sednica Izvršnog odbora FSO Prokuplje ljubiša mitić

U Odluci koja je danas doneta a koju će upititi i prema FSS i FS RIS, između ostalog stoji:

FSO Prokuplje se ograđuje od izjave generalnog sekretara Zorana Banjca sa sednice od 09. oktobra, gde se kaže da zbog tehničke greške FSO Prokuplje, materijal nije dostavljen u odgovarajućem formatu a koje je generalni sekretar poslao u ime FSO Prokuplje uz telefonske sugestije predsednika Registracione komisije Andrije Antića i uz prisustvo predstavnika OFK Topličanina. Naime, Antić je u telefonskom razgovoru sa Banjcem sugerisao šta da stoji u dopisu koji je istog dana poslat Fudbalskom savezu Srbije i sve to bez znanja predsednika FSO Prokuplje Vanje Stojanovića – kaže se između ostalog u odluci Izvršnog odbora FSO Prokuplje.

Navodi se i činjenica da prokupački Fudbalski savez smatra da ne postoji bilo kakva njihova odgovornost u vezi neobjavljivanja igrača sa sednice od 27. jula ove godine, te da oni ne žele da se u njihovim redovima traži krivac.

Ne postoji nikakva greška našeg saveza u vezi neobjavlivanja igrača sa sednice održane juna meseca, jer smo mi kompletan materijal poslali na vreme i u zakonskom roku. Ne želimo da glumimo dežurne krivce za tuđe propuste, a za sve što je FSO Prokuplje uradio posedujemo kompletnu dokumentaciju sa tačno zavedenim datumima – dodaje se u zaključku Izvršnog odbora FSO Prokuplje.

Na današnjoj vanrednoj sednici doneta je i odluka da se na sledećem zasedanju odlučuje o eventualnoj odgovornosti generalnog sekretara Zorana Banjca.

Inače, kao što je portal ProkupljeMojkraj juče objavio, tokom današnjeg dana FSS je ispravio grešku koja im je juna meseca "promakla" jer nisu videli dopis koji je upućen od strane FSO Prokuplje, a vezano za čitanje trojice igrača Topličanina. 

Oni su danas čitani u "Fudbalu", pa Topličanin već ovog vikenda može nastupati u kompletnom sastavu na gostovanju protiv ekipe Jedinstva iz Mijatovca.

 

Autor:  Ljubiša Mitić
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Komentari  

+1 #1 sportista 12-10-2017 18:58
Pa zar smo dotle dosli da i u sportu vlada zakon sile. Sto bi prihvatali tudje greske? Greota za Banjca, a sramota za one koji su ga naveli da to uradi.
Odgovori

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Error: No articles to display