sreda, 11. oktobar 2017.  15:22h
Pročitano 1127 puta

Rešen problem, Topličanin u kompletnom sastavu za sledeću utakmicu

Problem koji je nastao na relciji Fudbalski savez opštine Prokuplje, Fudbalski savez Srbije u vezi ne čitanja tri igrača OFK Topličanina je rešen na zadovoljstvo svih strana tako da će u sutrašnjem broju „Fudbala“ oni biti pročitani, a samim tim će moći da konkurišu za prvenstveni susret IX kola Zone „Zapad“.

Kako saznajemo od nadležnih u FSS pronađeno je kompromisno rešenje a samim tim i ispravljena  greška koju je sam Savez napravio, iako deo odgovornosti snose i sekretar FSO Prokuplja kao i sekretar Topličanina jer su trebali da provere i da reaguju ako je napravljen propust.

Igrači su tu najmanje krivi a nama nije u interesu da bilo koga oštetimo. Problem je nastao jer su dokumenta koja su na vreme poslata, poslata u PDF a ne u Word formatu, tako da ih sistem nije prepoznao. U svakom slučaju, dobro je da je sve završeno bez posledica po klub i igrače, jer oni realno nisu ni krivi – napominju u FSS Srbije.

Topličanin u nedelju gostuje ekipi "Jedinstva" iz Mijatovca koja je pretposlednja na tabeli sa samo sedam bodova, a sa kopletnim sastavom očekuje se nova pobeda Prokupčana i ostanak na vrhu tabele. 

Autor:  LJ. M.
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00