petak, 14. jul 2017.  16:51h
Pročitano 1731 puta

Neuspeli puč, održana sednica FSO Prokuplje

U prostorijama Kulturnog centra u Blacu, odražana je treća redovna Sednica FSO Prokuplje, na kojoj su između ostalog delegati usvojili Izmene i dopune Statuta FSO Prokuplje.

Sednica FSO Prokuplje Sednica FSO Prokuplje ljubiša mitić

Ono što je takođe važno je da je sednici prisustvovalo 16 od 24 delegata, te da su sve odluke donete jednoglasno.

Time je još jednom propao pokušaj opstrukcije nekolicine delegate koji na sve načine pokušavaju da opstruišu rad Saveza i na taj način smene sadašnjeg predsednika Vanju Stojanovića.

Najvažnije da smo večeras uskladili Statut FSO Prokuplje sa Statutom Topličkog okruga, FS RISA i Fudbalskog saveza. Još jednom je pobedio sport i fudbal. Zahvaljujem se svim delegatima koji su prisustvovali večeras, a hvala i onima koji nisu došli – rekao je Stojanović nakon održane sednice.

Inače, kako saznajemo nezadovioljstvo pojedinih delegate pre svega iz Prokuplja je proisteklo iz činjenice da Stojanović nije član vladajuće političke partije u ovom gradu tj. Srpske napredne stranke, što su neki delegate i javno priznali rečima “politika te više neće i zato moramo da te smenimo”. 

Mera u radu nikada ne treba da bude politika i politička pripadnost, već rezultati. Bez obzira na sve, ja razumem neke delegate i nastaviću da radim u interesu sporta i svih klubova – ističe Stojanović.

Hajka na Stojanovića traje već duži vremenski period a ljudi koji ga optužuju u većini slučajeva bez razloga izmišljaju nepostojeće afere i zloupotrebe jer da je drugačije, odgovarajuće službe bi se već pozabavile Savezom.2

Na sreću, većina delegate je pre svega odgovorna i želi da zaštiti sport od upliva politike i još jednom je stavila do znanja lokalnim moćnicima da se na silu ne može baš sve menjati i da će FSO i nadalje funkcionisati u istom sastavu bez obzira na politički pritisak koji pristiže sa svih strana.

FK "Kosanica" dobila garnituru dresova

Pred početak nove fudbalske sezone, Fudbalski klub “Kosanica” iz Kuršumlije je dobila novu garniture dresova, poklon FSO Prokuplja.

kos1

Znamo da svi klubovi imaju problema sa finansijama i pokušavamo na sve načine da im pomognemo u skladu sa nasim mogućnostima. Motivi i rad Saveza su isključivo sportski i tako će biti dok sam ja na čelu Saveza – dodaje Stojanović.

 

Autor:  LJ. M.
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)

Komentari  

0 #1 znam sve 14-07-2017 21:24
Podrska Vanji, nemoj da popustis pred farmeceutski lobi koji upravlja gradom. Svaku njihovu prevaru neko belezi, brzo ce zaigrati mecka I pred njihova vrata. Pokupovali stanov pa ih ne mozes navatati, al polako.
Odgovori
0 #2 Blace 14-07-2017 21:28
I kod nas u Blacu pokusali da menjaju vlast, pa corak. Polako bi mogli da pakuju kofere za CZ gde ce imati vreme da razmisljaju za sve sto su uradili I pokrali.
Odgovori
0 #3 Sportista 1 14-07-2017 21:31
Urednice, je ti to ne sme da mi pustis komentar?
Odgovori
0 #4 SPS 14-07-2017 21:40
NapreDNO, nikad gora vlast u gradu a kako I nebi kad se zna ko se pita. Nije onaj... za koga mislite. Mnogo gori I pokvareniji covek, pardon necovek. Demokrate vratite se, sve vam je oprosteno.
Odgovori
0 #5 Fudbaler 05-10-2017 22:35
Aman, naprednjaci kad ce da vam dosadi. U pokusaju ste vec tri - cetiri puta. Mlogo ste ludi. BRE!!! :lol: :lol: :lol:
Odgovori

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Error: No articles to display