četvrtak, 13. jul 2017.  13:15h
Pročitano 1003 puta

Večeras sednica FSO Prokuplje

Večeras sa početkom od 19 : 30 časova u Sali kulturnog centra  u Blacu, održaće se treća redovna sednica FSO Prokuplje.

OFK Topličanin OFK Topličanin foto: arhiva

Na sednici je predložen dnevni red sa osam tačaka, a između ostalog članovi Skupštine će odlučivati o Izboru radnih tela, Izmenama i dopunama Statuta FSO Prokuplje, biraće se novi razrešiti stari članovi Nadzornog odbora i dr.

Predsednik FSO Prokuplje Vanja Stojanović poziva sve zainteresovane da prisustvuju sednici i podseća da se njegovim dolaskom na čelu mnogo šta promenilo na bolje u radu ove organizacije, a najavljuje još bolje rezultate u narednom periodu.

Omogućili smo pre svega javnost u radu, pomogli da se oforme novi fudbalski klubovi, ujedinili smo Saveze Topličkog okruga i zajedničkim nastupom uspeli da se izborimo da prvak Okružne lige ide direktno u viši rang takmičenja, bez baraža kako je to do sada bilo – ističe Stojanović.

Inače i pored vidljivih i pozitivnih pomaka u radu FSO Prokuplje, pojedinim nesportskim radnicima kojima nije u prvom planu sportski već neki drugi interes, duži vremenski period  „minira“ angažovanje i rad Stojanovića izmišljajući razne nepostojeće afere pa se na sve načine pokušava njegova smena.

Upoznati sa ovim dešavanjima tvrde da iza svega stoje politički interesi lokalnih moćnika, koji nemaju veze ni sa fudbalom, ni sa sportom i kojima je jedino važno da pune svoje džepove na račun jeftinih i praznih političkih priča i laganjem naroda.

Autor:  LJ. M.
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Error: No articles to display