četvrtak, 28. jun 2018.  11:07h
Pročitano 1546 puta

PSG u Prokuplju organizuje tribinu, gost Saša Janković

Kako građani vide aktuelnu političku situaciju u Srbiji i Prokuplju, kako se boriti i zalagati za slobodu ljudskih prava, slobodu javne reči, za pravnu državu, demokratiju, za istinu i pravdu, za ekonomski prosperitet i socijalnu ravnopravnost, neke su od tema o kojima će biti reči na tribini koju organizuje povereništvo Pokreta slobodnih građana u Prokuplju, a na kojoj će učestvovati i lider Pokreta Saša Janković.Tribina će se održati u subotu 30. juna sa početkom u 18 časova, u sali hotela “Skadarlija”, ul. Vojvode Mišića br. 19 u Prokuplju.

Saša Janković, tribina u Prokuplju Saša Janković, tribina u Prokuplju foto: privatna arhiva

Iz prokupačkog povereništva pozivaju sve članove, simpatizere ali i građane da prisustvuju tribini čiji je radni naziv “Manifest slobode i pravde”.

Smatramo da su građani Srbije pa i Prokuplja uplašeni, obespravljeni, da su podeljeni i da je u ovakvoj naprednjačkoj Srbiji gde je urušen sistem i gde je volja pojedinaca iznad zakona, dobro samo manjem broju ljudi, a da je većina nezadovoljna. Moramo težiti vraćanju institucija u službi države i građana, da stvaramo evropsku i modern Srbiju. To možemo samo zajedno i udruženi, te zato pozivamo sve građane da nam se pridruže i da u koliko žele i sami daju svoj predlog za unapređenje ciljeva za koje se zalažemo – kaže se između ostalog u pozivu lokalnog PSG u Prokuplju.

U Pokretu smatraju da je Prokuplje dobro mesto za život, ali da se svest onih koji vode grad mora promeniti, odnosno da dođu novi odgovorni i sposobni ljudi na javnim funkcijama, koji će raditi za interese građana i države a ne za svoje lične interese, i kojima naš grad neće biti samo usputna stanica za napredovanje na političkim funkcijama.

Autor:  Lj. M.
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Komentari  

+4 #1 mirko 28-06-2018 11:41
BRAVO ZA PSG, BRAVO ZA HRABRE PROKUPČANE
Odgovori
+4 #2 Milica 28-06-2018 11:42
Pošteni i hrabri nadam se da ćete smeniti ovu diktatorsku vlast
Odgovori

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Error: No articles to display