četvrtak, 31. maj 2018.  14:20h
Pročitano 11964 puta

Muštuluk! Predsednik Skupštine Dejan Lazić primljen kao vozač saniteta u prokupačkoj bolnici

Aktuelni predsednik Skupštine opštine Prokuplje i funkcioner Srpske napredne stranke u Prokuplju Dejan Lazić, zaposlio se na neodređeno vreme kao vozač sanitetskog vozila u Opštoj bolnici „dr Aleksa Savić“ u Prokuplju!?

Dejan Lazić, još uvek aktuelni predsednik SO Prokuplje Dejan Lazić, još uvek aktuelni predsednik SO Prokuplje foto: arhiva lj.m.

Lazić je zajedo sa još jednim kolegom primljen po konkursu koji je bolnica raspisala za mesto vozača, 18. aprila ove godine.

Lazić je sa još jednim kandidatom izabran na mesto vozača i on je već potpisao ugovor, a sutra bi trebalo da se javi na posao – rekla je direktorak Bolnice Snježana Arsić.

Ona kaže da ne vidi ništa čudno što je baš Lazić izabran za mesto vozača na neodređeno jer je ispunjavao sve uslove konkursa i kriterijume koji su potrebni za to radno mesto.

Do pisanja ovog izveštaja ni predsednik skupštine Lazić, ali ni predsednik opštine Simonović nisu odgovarali na telefonske pozive.

Aleksandar Simonović je u sms poruci odgovorio da je na sastanku, ali se do pisanja ovog izveštaja nije javio.

S obzirom da predsednika Skupštine imenuje i razrešava većina odbornika, a u slučaju Lazića ta tačka nije bila na dnevnom redu, postavlja se pitanje ko će presedavati skupštinom na sledećem zasedanju, kako je moguće da neko ko je predsednik skupštine u isto vreme bude i vozač u bolnici i niz drugih nejasnoća.

Inače, prema uslovima konkursa kandidat je trebao da poseduje završeno srednje obrazovanje i vozačku dozvolu B i C kategorije.

Lazić je primljen za stalno uz probni rad od tri meseca!?  

Autor:  Ljubiša Mitić
Ocenite ovaj članak:
(12 glasova)
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Error: No articles to display