četvrtak, 31. maj 2018.  14:20h
Pročitano 10384 puta

Muštuluk! Predsednik Skupštine Dejan Lazić primljen kao vozač saniteta u prokupačkoj bolnici

Aktuelni predsednik Skupštine opštine Prokuplje i funkcioner Srpske napredne stranke u Prokuplju Dejan Lazić, zaposlio se na neodređeno vreme kao vozač sanitetskog vozila u Opštoj bolnici „dr Aleksa Savić“ u Prokuplju!?

Dejan Lazić, još uvek aktuelni predsednik SO Prokuplje Dejan Lazić, još uvek aktuelni predsednik SO Prokuplje foto: arhiva lj.m.

Lazić je zajedo sa još jednim kolegom primljen po konkursu koji je bolnica raspisala za mesto vozača, 18. aprila ove godine.

Lazić je sa još jednim kandidatom izabran na mesto vozača i on je već potpisao ugovor, a sutra bi trebalo da se javi na posao – rekla je direktorak Bolnice Snježana Arsić.

Ona kaže da ne vidi ništa čudno što je baš Lazić izabran za mesto vozača na neodređeno jer je ispunjavao sve uslove konkursa i kriterijume koji su potrebni za to radno mesto.

Do pisanja ovog izveštaja ni predsednik skupštine Lazić, ali ni predsednik opštine Simonović nisu odgovarali na telefonske pozive.

Aleksandar Simonović je u sms poruci odgovorio da je na sastanku, ali se do pisanja ovog izveštaja nije javio.

S obzirom da predsednika Skupštine imenuje i razrešava većina odbornika, a u slučaju Lazića ta tačka nije bila na dnevnom redu, postavlja se pitanje ko će presedavati skupštinom na sledećem zasedanju, kako je moguće da neko ko je predsednik skupštine u isto vreme bude i vozač u bolnici i niz drugih nejasnoća.

Inače, prema uslovima konkursa kandidat je trebao da poseduje završeno srednje obrazovanje i vozačku dozvolu B i C kategorije.

Lazić je primljen za stalno uz probni rad od tri meseca!?  

Autor:  Ljubiša Mitić
Ocenite ovaj članak:
(12 glasova)

Komentari  

+7 #101 Spaske 02-06-2018 19:10
A to je bilo meni obecano.
Odgovori
+6 #102 Djurdjia 02-06-2018 19:15
I mene udomise,nepljujem za djabe onog americkog novinara,pljuvao sam ja
i Vucica kad je trebalo,ali sam revidirao stav.
Odgovori
+7 #103 predsednik so 02-06-2018 19:20
Ajde jos samo neki komentar,da pobedim pasu,nije on bolji od mene.
Odgovori
-3 #104 Gaga 02-06-2018 23:14
Citat Moma:
BITANGA ![/q
Citat Bunker:
Citat Gaga:
[quote name="Malac genijalac"]Znate li da musko koje pobegne iz vojske nije musko? Pa da vredi, ostao bi tamo kad je bilo najteze, a on pobegao, al bio pametaN, vidi dokle dogurao... ima jos jedan kao on sto je napustio vojSku, a sad sedi u direktorsku stolicu godinama i svim vlastima se klanja do zemnje, a dobra je strucnjak AGROEKONOMISTA :lol: :lol: :lol: :lol:E bas si mi ti sluzio vojsku sram te bilo.Ako ne znas ne pisi budalastine i lazi.Kakvi ste ljudi!!!!Sramota sta sve pisete.

Ti mora da si direktorova zena... cim si se upecala. Citi tu, stidi se.

Nemam cega da se stidim!Ja sam njegova rodjena sestra koja je ponosna na njega.I ne krijem ko sam za razliku od VAS Prokupcana,Izdajnika, Mome,Backa , Miska i ostalih koji nemate onu stvar da se potpisete imenom i prezimenom.Ne zanima me poliika, zanima me zakon, a zakon nije prekrsio.
Odgovori
+6 #105 Citalac 03-06-2018 06:17
I,da je sve po zakonu,a nije, gde je gde je u ovoj prici moral,obraz,dostojanstvo,pravicnost,nesebicnost ili vazi ona krilatica ,,SAMO DA JE MENI DOBRO
Odgovori
+6 #106 Som 03-06-2018 06:37
Sto bi rekao MILASIN (pokojni Manda)iz serije SELO GORI A BABA SE CESLJA,za njegovog pasu(Mima Karadjic) >MOJ PASA IMA CAST I OBRAZ< Ovi nasi pasenozi iz Prokuplja i obraz i cast kao Mima Karadjic iz gore navedene serije,sa njima ce mo da udjemo u Evropu malo Sutra.
Odgovori

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Error: No articles to display