utorak, 16. januar 2018.  09:52h
Pročitano 1599 puta

Radikali sve jači politički faktor u Toplici

Usvajanje finansijskog plana, aktivnosti u predhodnoj i planovi za 2018. godinu, izbor novih članova Opštinskog odbora, samo su neke od tema o kojima je bilo reči na redovnoj godišnjoj Skupštini Opštinskog odbora Srpske radikalne stranke u Kuršumliji.

Skupština OO SRS Skupština OO SRS foto: SRS

Predsednik OO Kuršumlija  Dragan Gašić upoznao je prisutne sa kakvim se sve aktivnostima bavio odbor kao i sa planovima za ovu godinu.

Organizacijom ovakvog skupa radikali su potvrdili da predstavljaju ozbiljan politički faktor u Kuršumliji ali i da jačaju u svim opštinama Topličkog okruga – istakao je Gašić.

Ono što je takođe ohrabrujuće za radikale je i činjenica da se sve veći broj mladih ljudi priključuje stranci, a u znak dugogodišnje vernosti stranci, pojedini radikali su dobili knjige na poklon.

knjige

Osim stranačkih aktivista iz Kuršumlije, Skupštini su prisustvovali i predsednik Opštinskog odbora u Prokuplju Slobodan Milojković, predsednika Opštinskog odbora Žitorađa Sunčica Jovanović, članovi okružnog odbora ali i mnogi opozicioni  odbornici. 

Napisao: 
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Error: No articles to display