utorak, 14. novembar 2017.  09:04h
Pročitano 1179 puta

Radikali u Prokuplju formirali Opštinski odbor

Srpska radikalna stranka u Prokuplju izabrala je novo opštinsko rukovodstvo na čijem čelu će biti Slobodan Milojković, dok će njegovi potpresednici biti Života Vuksanović i Srđan Jordačijević.

SRS u Prokuplju SRS u Prokuplju foto: privatna arhiva

Nakon niza pokušaja od strane lokalnih političkih stranaka na vlasti a pre svega SNS da preuzmu članstvo radikala, iskreni i verni radikali su uspeli da konsoliduju svoje redove i formiraju novi Opštinski odbor u Prokuplju, koji će dosledno slediti ideju i program partije.

Novoformirani odbor prokupačkih radikala čine ukupno 15 članova koji će pokuašati da ovoj stranci vrate mesto na političkoj sceni Prokuplja koje su nekada imali.

Formiranju Opštinskog odbora predhodilo je formiranje preko 90 odsto mesnih odbora u gradu i selima opštine Prokuplje. Naš cilj je omasovljenje članstva I afirmaciji stranke posebno kod mlađih ljudi – rekao je Milojković.

Trenutno radikali u Prokuplju imaju 331 člana, a u ovoj stranci se nadaju da će radom na terenu i aktivnostima u korist svih građana Prokuplja, vrlo brzo taj broj uvećati i imati bar četvorocifreni broj članstva.

Autor:  LJ. M.
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Komentari  

+1 #1 Revizor 16-11-2017 18:56
Alo bre SNS-ovci o kojim ljigavcima vi pricate, pa pogledajte ko Vam vodi opstinu. Sve demokrate I socijalisti, kako ste glupi. O cemu vi pricate o kojoj bivsoj vlasti, pa svo oni su bili deo te bande, njihovi ocevi,majke I td., a sad promenili dresove oprali se i postali napredni. Fica je bio mnogo veca vlast od Slavise u svakom trenutku, o kojim onda lopovima on prica. Doci ce dan kada ce odgovarati za sve lazi i prevare.
Odgovori

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Error: No articles to display