petak, 30. mart 2018.  13:58h
Pročitano 1677 puta

Smeh je najbolji antistres

Najbolji Toplički aforističari, satiričari, ljudi sa smislom za humor i svi građani koji žele da obeleže Međunarodni dan predviđen za šalu, smeh i razonodu 1. april, okupiće se u galeriji “Filart” od 18 časova gde se organizuje šestu godinu za redom manifestacija pod nazivom “Topličke šalarije”.

Organizator je prokupačko Udruženje ljubitelja umetnosti i oni pozivaju sve sugrađane da se bar na trenutak otrgnu od sumorne svakodnevnice i uživaju u zanimljivom program ispunjenim smehom i pozitivnim vibracijama.

U danu koji je predviđen za šalu i smešne situacije, pokušaćemo da damo svoj doprinos. Svoje učešće su potvrdili Dragan Radović, pesnik iz Leskovca, Milivoje Krstić, pesnik iz Prokuplja, Ivan Aleksić - Čauš, prokupački humorist, dok će u pratećem programu nastupiti glumci Dramskog studija Gimnazije,Varoškog pozorišta "Histrion "i Zoran Radenković  – rekao je Božidar Filipović, predsednik Udruženja.

Publika će na kraju večeri izabrati najboljeg i najduhovitijeg učesnika kome će pripasti nagrada Zlatno magarence, delo prokupačkog akademskog umetnika Čedomira Ristića.

Autor:  Lj. M.
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Error: No articles to display

Najnoviji oglasi