petak, 22. januar 2016.  13:45h
Pročitano 6730 puta

Zapaljen "audi" inspektora policije u Prokuplju

Za sada još uvek nepoznata osoba ili vise njih, zapalili su u noći između četvrtka i petka privatni automobil “audi A4”.

Zapaljeni automobil Zapaljeni automobil

Kako saznajemo u Osnovnom javnom tužilaštvu, automobil je vlasništvo inspektora policije u Prokuplju koji radi u Odseku za suzbijanje narkomanije Dejana Stošića.

Incident se dogodio u ulici Boška Jugovića u Prokuplju noćas tri sata posle ponoći.

Zapaljen je automobile “audi A4” iz 2005. godine, čija je vrednost na tržištu polovnih automobile oko 9. 000 evra. Inspektor je ovaj auto kupio tek pre nekoliko dana, a šteta koja je napravljena je gotovo stoprocentna jer je izgoreo kompletan motor – kaže jedan od komšija koji tvrdi da ništa sumnjivo nije primetio predhodne noći.audi koji je zapaljen

Uviđaj je uradio Osnovni javni tužioc u Prokuplju i prema nezvaničnim informacijama nedvosmisleno se sumnja da je požar namerno izazvan.

Najverovatnije je auto poliven nekom zapaljivom smesom a onda zapaljen. Istraga je u toku I nakon toga znaćemo vise detalja - kažu u Tužilaštvu.

Inače, kako saznajemo inspektor Stošić je u poslednje vreme učestvovao u svim važnijim akcijama presecanja lanca trgovine narkoticima.

audi 1

Upućeni kažu da se zamerio mnogim lokalnim kriminalcima kojima je kvario posao trgovine drogom.

Kako saznajemo Stošić je jedan je od napadnutih policajaca u Prokuplju tokom policijske akcije koja se dogodila početkom novembra prošle godine prilikom hapšenja osumnjičenog za trgovinu narkoticima.

Tada je došlo najpre do verbalnog a zatim i fizičkog sukoba grupe mladića od ranije poznatih policiji sa inspektorima policije za suzbijanje narkotika koji su bili na zadatku. Haos u Prokuplju: Napadnuti policajci, nasilnici privedeni

Jedan od policajaca je zadobio lakše telesne povrede koje je konstatovao dežurni lekar Odeljenja urgentne medicine Opšte bolnice „dr Aleksa Savić“ u Prokuplju, a policija je nakon incidenta privela i odredila policijsko zadržavanje do 48 sati trojici mladića iz Prokuplja.

audi 2

Inače, ovo nije prvi slučaj paljenja automobile u Prokuplju međutim iako se u nekoliko slučaja nedvosmisleno utvrdilo da se radi o namerno podmetnutom požaru, za sada nema informacija da je zbog toga neko i odgovarao.

Pre nekoliko dana, izgoreo je automobil u ulici Kraljevića Marka u Prokuplju.

U tužilaštvu kažu ova dva slučaja nisu povezana i da se tada radilo najverovatnije o neispravnoj plinskoj instalaciji, koja je prouzrokovala požar. 

 

Autor:  Ljubiša Mitić
Ocenite ovaj članak:
(4 glasova)
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Error: No articles to display