ponedeljak, 23. jul 2018.  15:47h
Pročitano 1832 puta

Pijani maloletnik pretukao lekarsku ekipu

Nakon što su pokušali da ga ubace u vozilo Hitne službe jer je bio u besvesnom stanju najverovatnije od konzumiranja velike količine alkohola, 17-godišnji maloletnik se u jednom momentu probudio i počeo da udara medicinsku ekipu Doma zdravlja, koja je intevenisala po pozivu građana da u ulici Veljka Vlahovića u Prokuplju mladić leži na putu.

Hitna služba Doma zdravlja u Prokuplju Hitna služba Doma zdravlja u Prokuplju foto: arhiva lj.m.

U opštem metežu, najgore je prošla medicinska sestra koja je dobila teške povrede i njoj je polomljen prst na ruci, dok su sa lakšim povredama u vidu ogrebotina prošli dežurni lekar i vozač saniteta.

Incident se dogodio tokom vikenda a intervenisala je i policija, koja je uspela da obuzda mladića i on je nakon toga sa povređenom medicinskom sestrom prevezen na Odeljenje urgentne medicine prokupačke bolnice na dalje lečenje i oporavak.

Ekipa Hitne službe je zatekla mladića u besvesnom stanju, pa su pokušali da ga ubace u vozilo kako bi mu se ukazala medicinska pomoć. Međutim, u jednom trenutku on se osvestio i pokazao toliku agresivnost da je prava sreća da je ekipa izvukla živu glavu – kažu u Domu zdravlja.

Ističu da je bilo gotovo nemoguće obuzdati mladića i da je to na kraju pošlo za rukom policiji.

Oni su savladali mladića koji je prevežen u bolnicu, gde je zadržan na dalje lečenje, dok je medicinska sestra koja je ni kriva ni dužna zadobila povrede, prošla sa prelomom prsta i nakon ukazane pomoći puštena je na kućno lečenje i oporavak.

 

 

Autor:  Lj. M.
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Error: No articles to display

Najnoviji oglasi