ponedeljak, 28. maj 2018.  11:39h
Pročitano 2168 puta

Saobraćajka u Velikoj Plani kod Prokuplja, 11-godišnja devojčica teže povređena

U sudaru dva vozila kod Velike Plane u opštini Prokuplje, koji se dogodio sinoć oko 19:30 časova, 11-godišnja devojčica je teže povređena, dok su njeni roditelji koji su bili u istom vozilu prošli sa lakšim telesnim povredama.

U Doma zdravlja kažu da su se sve povređene osobe nalazile u vozilu koje se kretalo iz Velike Plane ka Prokuplju, dok je vozač automobila koji se kretao iz suprotnog smera prošao bez povreda.

Muž i žena koji su bili na mestu vozača i suvozača su se žalili na povredu vrata, odnosno povredu kolena i zgloba i oni su prošli sa lakšim povredama, dok je devojčica na zadnjem sedištu imala povredu glave. Ona je hitno transportovana na Odeljenje urgentne medicine gde je nakon ukazane prve lekarske pomoći hitno transportovana u Klinički centar Niš na dalje lečenje – kažu u Domu zdravlja.

Ističu da je njihova ekipa Hitne službe odmah po pozivu intervenisala i ukazala lekarsku pomoć povređenima na licu mesta, a zatim ih transportovala do prokupačke bolnice.

Za sada je još uvek nejasno kako je došlo do ove saobraćajne nezgode, a policija je obavila uviđaj koji će utvrditi sve okolnosti. 

Autor:  Lj. M.
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Error: No articles to display