subota, 2. septembar 2017.  19:58h
Pročitano 786 puta

U dve saobraćajke, povređena tri deteta

U dve odvojene saobraćejne nezgode koje su se desile danas posle podne u razmaku od sat vremena u Prokuplju, povređene su tri maloletne osobe na koje je naleteo automobil.

Kako nezvanično saznajemo u Hitnoj službi prokupačkog Doma zdravlja čije su ekipe u oba slučaja intervenisale, sreća u nesreći je da su bar prema prvim procenama deca prošla sa lakim telesnim povredama.

U prvom slučaju, u blizini Srednje poljoprivredne škole na ulazu u Prokuplje, povređena su dva deteta, a nedugo zatim u blizini Tehničke pkole „15. maj“ oboren je jedanaestogodišnjak na biciklu.

Hitna služba Doma zdravlja je povređenu decu prevezla na Odeljenje urgentne medicine gde im je urađena kompletna dijagnostika i konstatovano da nemaju teže povrede, ali su deca vidno uplašena onim što ih je snašlo.

Pre nešto više od 12 časova, u ataru sela Blačak u opštini Prokuplje najverovatnije usled neprilogođene brzine uslovima i stanju puta vozač automobile “fijat zastava” sleteo je sa kolovoza, došlo je do prevrtanja i tom prilikom je na licu mesta nastradao vozač N. N. iz okoline Prokuplja.

U poslednjih 24 časa dogodila se još jedna saobraćajna nezgoda u kojoj su dve osobe zadobile teške, a dve lake telesne povrede. 

Autor:  LJ. M.
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Error: No articles to display