sreda, 16. avgust 2017.  13:45h
Pročitano 3631 puta

Porodično nasilje u Pejkovcu, u tuči policajac izvukao najdeblji kraj

Četiri osobe su zadobile lakše telesne povrede u opštoj porodičnoj svađi a nakon toga i tuči u kojoj je učestvovao između ostalog i jedan policajac.

Porodično nasilje u Pejkovcu, u tuči policajac izvukao najdeblji kraj foto: arhiva

Kako nezvanično saznajemo, slučaj je prijavljen policiji koja je odmah izašla na lice mesta i protiv učesnika izrekla meru privremene zabrane kontakta a o svemu je obavešteno i prokupačko tužilaštvo.

Prema nepotvrđenim informacijama verbalni sukob je počeo kada je policajac želeo da parkira svoj privatni automobil u dvorištu na mestu gde to nije bilo prihvatljivo za njegovog oca.

Došlo je do rasprave u kojoj je na strani oca stao drugi sin i supruga, pa je ubrzo verbalna rasprava prerasla u opštu tuču u kojoj su na sreću svi zadobili samo lake telesne povrede u vidu masnica, oguljotina, ogrebotina....

Saznajemo i da je policajac imao najvidljivije povrede i da je po svemu sudeći on izvukao najdeblji kraj u čitavom tom metežu.

Nakon što su se strasti malo smirile, otac je slučaj prijavio policiji i rekao da ga je navodno sin policajac napao, iako je nesuđeni napadač dobio najviše batina.

Autor:  LJ. M.
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Error: No articles to display