subota, 24. jun 2017.  09:39h
Pročitano 6143 puta

Saobraćajka Prokuplju, povređen vozač motokultivatora

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć stotinak metara od centra Prokuplja povređen je šezdesetjednogodišnji muškarac, vozač motokultivatora.

Saobraćajna nezgoda Saobraćajna nezgoda foto:ljubiša mitić

Kako saznajemo, u pitanju je Radisav M. koji je upravljao motokultivatorom, kada je na njega naleteo od pozadi i velikom brzinom vozač putničkog automobila kruševačkih tablica koji je udario u prikolicu.

Radisav je imao veliku sreću i prošao je samo sa lakšim povredama iako očevici kažu da je udarac bio stravično jak.

Intervenisala je Hitna služba Doma zdravlja koja je povređenog prevezla na Odeljenje urgentne medicine prokupačke bolnice „dr Aleksa Savić“, gde su konstatovane lake telesne povrede.PROKUPLJE saobracajka 2 foto ljm

Prema nezvaničnim informacijama nesrećni čovek je od siline udarca odleteo nekoliko metara i pao na kolovoznu traku, ali je samo zahvaljujući sreći prošao sa lakšim telesnim povredama, dok je kultivator sa prikolicom nastavio da se kreće i udario nekih desetak metara dalje u betonski zid sa suprotne strane puta. Prava je sreća da niko nije prolazio u tom trenutku.

Očevidci tvrde da je vozač automobila marke „suzuki“, vozio velikom brzinom te da je najpre na raskrsnici kod zgrade opštine u centru grada umalo udario automobil kojim je upravljala žena i u kome su bila i deca, a da je ne zaustavljajući se uz škripu guma nastavio da juri i samo pedesetak metara dalje udario u prikolicu motokultivatora.

Nezvanično saznajemo da je vozač automobila bio izuzetno bahat, da je nakon nezgode pretio ženi koja je nekoliko sekundi pre toga velikom srećom izbegla sudar, te da se ponašao drsko i bezobrazno.

Saznajemo i da prilikom alkotestiranja, aparat nije pokazao tragove alkohola kod vozača.

 

                                                                                                  

 

Autor:  Ljubiša Mitić
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Error: No articles to display