utorak, 27. septembar 2016.  16:21h
Pročitano 2648 puta

Skupo ga koštala krađa jabuka

Prokupačka policija intenzivno radi na rasvetljavanju slučaja koji se dogodio u okolini Prokuplja, kada je muškarca koji je brao jabuke fizički napala muška osoba i zapalila mu automobil.

foto: arhiva foto: arhiva

Kako nezvanično saznajemo, incident se dogodio na zadružnom imanju u okolini Prokuplja dok je čovek „krao“ jabuke, navodno misleći da se radi o državnoj zemlji.

Međutim, u tom trenutku se pojavio vlasnik parcele koji je od zadruge zakupio jabukar i nakon kraćeg verbalnog sukoba, fizički nasrnuo na lopova, pretukao ga a zatim prišao automobilu marke „reno klio“ i zapalio ga.

Oštećeni čovek koji je navodno uhvaćen u „krađi“ je nakon toga slučaj prijavio policiji, koja je u svom kratkom saopštenju potvrdila da se desio incident, da je policija izašla na lice mesta i izvršila uviđaj, te da intenzivno rade na rasvetljavanju svih okolnosti vezane za ovaj događaj o kome je obavešteno i Osnovno javno tužilaštvo u Prokuplju.

Nezvanično saznajemo da je pretučeni čovek rodom iz Kuršumlije i da se navodno pravdao da nije znao da se radi o privatnoj imovini, već da je mislio da jabuke krade sa državne parcele.

Saznajemo i da je osumnjičeni da je pretukao lopova u stvari zakupac državnog jabukara, čovek iz Prokuplja koji je nakon incidenta otišao u nepoznatom pravcu i on je još uvek nedostupan za  policiju, kako bi dao iskaz.

Autor:  Ljubiša Mitić
Ocenite ovaj članak:
(4 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Error: No articles to display

Najnoviji oglasi