mojkraj.rs

mojkraj.rs

ponedeljak, 17. septembar 2018. 14:45

Uhapšeni u zasadu indijske konoplje

U ataru sela u okolini Prokuplja, policija je na licu mesta zatekla dve osobe dok su zalivali zasad sa 74 stabljika indijske konoplje, a kasnije pretresom stana kod jednog pronašli paketić sa 69,50 grama praha za koji se sumnja da je spid, a u stanu drugog paketić sa manjom količinom marihuana.

Na medijskoj sceni Prokuplja početkom naredne nedelje počeće sa radom i emitovanjem programa putem kablovskih operatera u gradu, nezavisna televizija RTV “Toplica”, koja će se pre svega baviti lokalnim temama i pričama iz okruženja. Nova televizija će biti dostupna svim građanima, moći će da se čuje glas običnih ljudi, hvaliti lepe i pozitivne priče, ali se uredništvo neće libiti ni da ukaže na negativne pojave u društvu koje nisu u javnom interesu.

Novopazarski Internacionalni univerzitet raspisao je konkurs za upis na prvu godinu četvorogodišnjih akademskih studija školske 2018. /2019. godine u junskom upisnom roku koji traje do 06.jula ove godine.

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za osmogodišnju Nikolinu Josić iz Prokuplja, kojoj je hitno potreban novac za operaciju tumora koji se mora obaviti u inostranstvu.

ponedeljak, 16. april 2018. 15:38

In memoriam: Preminuo Božidar Boki Milošević

Poznati srpski klarinetista, rođeni Prokupčanin Božidar Boki Milošević preminuo je noćas u Beogradu u 87. godini.

Tragom informacije koju je pre nekoliko dana objavio jedan prokupački portal koji za sebe tvrdi da je „najčitaniji u Prokuplju“, u tekstu sa naslovom „Mitića terete za teške pronevere“, i navode smišljene od zlonamernih centara moći u gradu a koji se kriju iza tog portala, proverili smo na jedinom mogućem mestu po zakonima Srbije, u Osnovnom i Višem javnom tužilaštvu u Prokuplju.

Odluka Opštinskog veća da se ni jedan jedini dinar novca svih građana prokupačke opštine u 2018. godini ne izdvoji za Košarkaški klub „Prokuplje“ koji se takmiči u Prvoj regionalnoj ligi „Istok“  i jedan je od popularnijih klubova u gradu i sa tradicijom, u najmanju ruku je nerazumna i po mišljenju većine sportskih radnika i sportista u gradu nije u interesu sporta.

četvrtak, 01. mart 2018. 17:01

Više od igre!

Nakon što je Opštinsko veće prokupačke opštine odlučilo da ne dodeli novac jednom od najpoznatijih i najpopularnijih klubova u gradu, Košarkaškom klubu „Prokuplje“, predsednik kluba Vule Vuković sazvao je konferenciju za novinare večeras od 18 sati u prostorijama kluba.  

Nakon što je bez ikakvih ingerncija i ovlašćenja, najgrublje zloupotrebio svoj položaj i politički uticaj obećavajući otpuštenim radnicima Turističko sportske organizacije u Prokuplju da će im pomoći da se vrate na posao, postupak v.d. direktora Apotke Prokuplje i potpredsednika Srpske napredne stranke Zlatana Miljkovića osudili su pre svih iz Pokreta slobodnih građana. 

nedelja, 04. februar 2018. 20:20

Pobeda teža od očekivane

Iako su važili za favorita, košarkaši Prokuplja su uz dosta muke i problema na kraju ipak ubedljivo savladali ekipu „Radnika“ iz Surdulice 95 : 81, po četvrtinama 17:15, 27:20, 24:30 i 27:16.

EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Error: No articles to display