sreda, 6. jul 2016.  19:40h
Pročitano 2126 puta

U Leoniju narednih godinu dana još 700 novih radnika

Do kraja ove godine kompanija “Leoni” angažovać 350 novih radnika, dok je u planu da se u prvom i drugom kvartalu naredne 2017. godine zaposli još 350.

Predsednik opštine Prokuplj Aleksandar Simonović i direktor “Leonija“  Klemens Saks Predsednik opštine Prokuplj Aleksandar Simonović i direktor “Leonija“ Klemens Saks foto: dragi stojković

Predsednik Opštine Prokuplje Aleksandar Simonović i generalni direktor kompanije "Leoni" Klemens Saks potpisali su ugovor na osnovu kojeg će prvih 80 lica sa evedincije prokupačke filijale Nacionalne službe za zapošljavanje pohađati obuku za rad u ovoj kompaniji.

Svi oni koji uspešno završe obuku biće primljeni u radni odnos, a obaveza “Leonija” nakon toga je da budu upošljeni najmanje narednih šest meseci.

Predsednik opštine Prokuplje Aleksandar Simonović kaže da ranija iskustva govore da “Leoni” uglavnom zadržava radnike koji žele da ostanu da rade.

Kao odgovorna vlast trudimo se da smanjimo nezaposlenost u opštini Prokuplje, borimo se za očuvanje svakog radnog mesta, kao i za otvaranje novih. Do kraja meseca obuku će započeti još 20 radnika a do kraja godine izdvojićemo sredstva za finansiranje još 250 radnika koji će se nakon završene obuke zaposliti u “Leoniju” – rekao je Simonović, naglasivši pri tom da ceni i poštuje to što je ova velika kompanija otvorila svoje pogone u Prokuplju i postala najveći privredni subjekat u opštini.

Direktor Kompanije “Leoni” Klemens Saks je istakao da njegova kompanija želi da proširi kapacitete u Prokuplju.potpisivanje ugovora

Klemens je najavio da će pored 350 novozaposlenih u ovoj godini, u prokupačkom pogonu i u prvoj polovini naredne godine biti zaposleno još 350 radnika.

Naš zajednički cilj je da obezbedimo što povoljniji poslovni ambijent, kako bi ova kompanija nastavila uspešno da posluje i širi svoje proizvodne kapacitete.Mi smo uvek otvoreni za zapošljavanje radnika i proširenje kapaciteta. Svi polaznici obuke su ranije prošli naša testiranja, a prijem radimo preko filijale Nacionalne službe za zapošljavanje. Uvek smo otvoreni za nove ljude i zainteresovani mogu da se informišu o slobodnim mestima preko NSZ ili direktno u Kompaniji – ističe Saks.

U prokupačkom pogonu „Leoni“ trenutno je zaposleno oko 2. 000 radnika.

Autor:  Ljubiša Mitić
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)

Komentari  

0 #1 Ivcha 07-07-2016 20:16
To je taj cinicni osmeh gospodje koja sedi i koja je prodala nase prokupcane za parice koje je sebi stavila u dzep!
Odgovori
0 #2 NekoTamo 08-09-2016 19:55
Citat Ivcha:
To je taj cinicni osmeh gospodje koja sedi i koja je prodala nase prokupcane za parice koje je sebi stavila u dzep!

Svaka ti cast :)
Odgovori

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Error: No articles to display

Najnoviji oglasi