četvrtak, 8. oktobar 2015.  13:17h
Pročitano 3434 puta

Novi sjaj Gradske apoteke

Kako bi se približili pacijentima i na neki način unutrašnji prostor u kome oni dolaze učinili lepšim i funkcionalnijim, renovirana je Gradska apoteka u centru Prokuplja.

Renovirana Gradska aopteka u Prokuplju Renovirana Gradska aopteka u Prokuplju ljubiša mitić

Novina je što će građani koji dolaze da preuzmu terapiju u Gradskoj apoteci, imati mogućnost da se unformišu o pojedinim lekovima jer je u sklopu apoteke odvojen i prostor za savetovanje, gde mogu dobiti besplatne savete u vezi svog zdravlja i terapije.

Direktor Apoteka Prokuplje Zlatan Miljković ističe da se u predhodnom periodu mnogo uradilo na otvaranju novih i rekostrukciji postojećih apoteka, kao i da je poslednjih godina farmaceutska zaštita svih građana Topličkog okruga koje pokriva ova ustanova, podignuta na viši nivo.2. PROKUPLJE mnogo funkcionalniji prostor unutar apoteke fto ljm

Centralna Apoteka u Prokuplju, koja je ujedno i jedna od nafrekventnijih u okviru Apoteka Prokuplje sada je prilagođena savremenim potrebama pacijenata.

Iako na staroj adresi, Gradska apoteka u Prokuplju izgleda sasvim drugačije, sa značajno boljom iskorišćenošću prostora. Ovaj savremeni objekat sa svim potrebnim sadržajem koji jedna ovakva ustanova treba da ima, biće korišćen pre svega za unapređenje i negovanje zdravlja pacijenata – rekao je Miljković.

Inače, nakon renoviranja apoteka u centru grada je napravljena tako da može da zadovolji sve zahteve korisnika usluga.

Ovaj objekat je samo jedan u nizu koji je dobio potpuno drugačiji i novi sjaj.3. IMG 20151008 103851

Menadžment Apoteka Prokuplje podseća da je ranije otvorena nova apoteka u Žitorađi, izgrađen potpuno novi objekat apoteke u krugu prokupačke bolnice, otvorena apoteka u “Sokićevom bulevaru” u Prokuplju, rekonstruosana apoteka u krugu Doma zdravlja.

Nedavno je urađena i kompletna adaptacija prostora gradske apoteke u Kuršumliji, a u toku su radovi na izgradnji nove zgrade apoteke u blizini Doma zdravlja u Blacu. Još bliži građanima: Novi objekat Apoteke

Iz ove istanove naglašavaju da se posebna pažnja obraća i na seoske sredine i da apotekarske usluge uglavnom prate rad lekara Doma zdravlja u zdravstvenim ambulantama na terenu.

Autor:  Ljubiša Mitić
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Error: No articles to display