utorak, 29. septembar 2015.  18:09h
Pročitano 2694 puta

Još bliži građanima: Novi objekat Apoteke

Kako bi svoje usluge približili pacijentima i na neki način objedinili rad Doma zdravlja i apoteke, Apoteka Prokuplje počela je sa izgradnjom novog objekta u blizini Doma zdravlja u Blacu.

Ispred novog objekta Apoteke Ispred novog objekta Apoteke ljubiša mitić

Vrednost objekta površine 96 kvadrata po sistemu „ključ u ruke“ je oko 30 hiljada evra.

U koliko sve ide predviđenom dinamikom, završetak radova se očekuje za petnaestak dana.3

Na ovaj način su lekovi koje pacijenti koruste u terapiji, mnogo dostupniji i skraćuje se vreme od posete lekaru do pruzimanja propisane terapije, jer se novi objekat gradi na samo desetak metara od zgrade Doma zdravlja u Blacu.

Želimo da farmaceutske usluge približimo građanima. Naš osnovni cilj je da u sve četiri opštine Topličkog oruga pored gradske apoteke imamo i apoteku u neposrednoj blizini Doma zdravlja. Završetkom ovog objekta taj cilj smo ispunili, jer smo ranije u opštinama Prokuplje, Kuršumlija i Žitorađa već otvorili apoteke u blizini Domova zdravlja – ističe direktor Apoteka Prokuplje Zlatan Miljković.2

Opština Blace je za objekat apoteke obezbedila lokaciju i zemljište, realizacija projekta dokazuje dobru saradnju Apoteka Prokuplje i lokalne samouprave.

Mi smo zadovoljni što je ovaj projekat uspeo i brzo se realizuje, značiće mnogo pre svega građanima opštine Blace odnosno pacijentima Doma zdravlja koji će na jednom mestu imati kompletnu uslugu – rekao je predsednik opštine Blace Ivan Burgić.

Cilj menadžmenta Apoteka Prokuplje je da se prostor u kome pacijenti provode dok preuzimaju terapiju i lekove oplemeni i učini što adekvatnijim i prihvatljivijim.4

Ranije je urađena adaptacija unutrašnjeg ambijena u Kuršumliji, a već od naredne nedelje planirano je sređivanje prostora gradske apoteke u Prokuplju.

Autor:  Ljubiša Mitić
Ocenite ovaj članak:
(4 glasova)
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Error: No articles to display

Najnoviji oglasi