ponedeljak, 14. septembar 2015.  21:23h
Pročitano 763 puta

Normalizacija nastave od srede

Od srede 16. septembra u Osnovnoj školi „Nikodije Stojanović Tatko“ nastava će biti normalizovana, što znači da će učenici nastavu pohađati u dve smene.

OŠ "Nikodije Stojanović Tatko" OŠ "Nikodije Stojanović Tatko" ljubiša mitić

Prema rečima nadležnih u školi, učenici trećeg, četvrtog, sedmog i osmog razreda nastavu će pohađati pre, dok će prvaci, drugi, peti i šesti razred školu pohađati u popodnevnoj smeni.

Od službenih prostorija u školskoj zgradi napravili smo učionice, pa će đaci koji od 1. septembra idu u tri smene sa skraćenim časovima, krenuti da rade u dve smene i časovi će trajti 45 minuta – rekla je direktor škole Ljiljana Subotić i pojasnila da su kancelearije i zbornica adaptirane u učionice.

Ona je naglasila da su svi zaposleni u školi uložili napor da se reši problem, koji je nastao kada je stara školska zgrada u kojoj je devet učionica stavljena van funkcije, jer je nebezbedna za rad.

Lokalna samouprava je odobrila oko četiri miliona dinara za izgradnju kosog krova nad svlačionicama za fizičko vaspitanje.

U ovaj iznos uračunati su i radovi  za povezivanje školskog taoleta, sa glavnom školskom zgradom, tako da će  đaci u talote ulaziti iz zgrade, a biće izgrađeni i novi taolet u samom objektu.

Autor:  Lj. M.
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Error: No articles to display