četvrtak, 30. avgust 2018.  17:12h
Pročitano 3599 puta

Odbornici SO Blace čiji je član Miloš Vasiljević, odbacuju sumnje da je on učestvovao u primanju mita

Nakon sinoćnjeg iznenadnog hapšenja predsednika Skupštine opštine Blace Miloša Vasiljevića od strane Posebnog tužilaštva za suzbijanje korupcije u Nišu i Bezbednosno informativne agencije, oglasila se Saopštenjem odbornička grupa čiji je on član, a u kome se između ostalog navodi da se njegovo hapšenje „kosi sa svim zakonima Srbije“, te naglašavaju da je on trenutno u bolnici a ne u pritvoru.

Blace, centar Blace, centar foto: arhiva lj.m.

Odbornici smatraju da je čitav slučaj ispolitizovan a da je Vasiljević kolateralna šteta jer kako tvrde nije imao nikakve veze sa sinoćnjim događajem, pa sumnjaju da se radi o „nečijem ličnom obračunu sa predsednikom SO Blace“.

Uskoro će Miloš Vasiljević biti slobodan čovek pa ćemo se ponovo obratiti javnosti zajedno sa njim jer želimo da ukažemo na sve okolnosti koje su predhodile ovoj podmukloj akciji hapšenja, a koju je izazvao niko drugi do večiti sumnjivi čovek koji je novac i davao – kaže se u Saopštenju.

Odbornici okupljeni oko Vasiljevićeve koalicije kažu još i da je onaj ko je davao novac Zoranu Milutinoviću želeo da kupi time svoje poštenje.

Taj čovek želi da prikrije svoje prljave i kriminalne radnje u Veterinarskoj stanici čiji je on prokurista, što se može lako proveriti u zvaničnim podacima. Vasiljević je kolateralna šteta i nikakve veze nije imao sa sinoćnjim događajem, a mi ćemo kao odbornička grupa učiniti sve zakonske mere da se pravda ispoštuje i istina ispliva na videlo. Uvereni smo da on nije kriv – kažu u Saopštenju odbornici.

Ističu da nemaju ništa protiv na nadležne institucije rade svoj posao i da ko je davao i uzimao novac treba za to da odgovara, a da je Vasiljević samo deo političke igre. 

Autor:  Lj. M.
Ocenite ovaj članak:
(5 glasova)
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Error: No articles to display