ponedeljak, 11. jun 2018.  11:55h
Pročitano 2289 puta

Nema odustajanja! I večeras Prokuplje staje u 17 časova

Nakon pauze tokom vikenda, na društvenim mrežama od jutros ponovo kruži i deli se informacija da se večeras od 17 časova ponovo zakazuje protest i blokada saobraćaja zbog poskupljenja goriva. Kao i predhodnog puta i danas je zakazano okupljanje u centru Prokuplja kod zgrade Apoteke od 16:40 časova, odakle će kolona krenuti ka semaforu gde će se nezadovoljni vozači okupiti na ulazu u Prokuplje iz pravca Niša, u ulici Vuka Stefanovića Karadžića.

Sa protesta u Prokuplju Sa protesta u Prokuplju foto: arhiva lj.m.

Kao i predhodnog puta, očekuje se prisustvo nekoliko stotina građana Prokuplja koji će svojim automobilima, ali i biciklista i pešaka dati svoj doprinos akciji koja se organizuje u svim većim gradovima širom Srbije.

Očekujemo vas da nastavimo tamo gde smo stali u petak. Poželjno je prisustvo svih građana, ne samo vozača već i biciklista, pešaka. Prokuplje se budi i nadamo se prisustvo još većeg broja nezadovoljnih građana u odnosu na predhodno okupljanje - kaže se u jednoj od objava na društvenoj mreži.

Iako je u petak bilo reči da će se protest i blokada radikalizovati od danas, odnosno da će doći do potpune blokade saobraćaja do ispunjenja zahteva, za sada nema potvrde te informacije.

Autor:  Lj. M.
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Error: No articles to display