ponedeljak, 11. jun 2018.  09:17h
Pročitano 4068 puta

Uzeo naknadu za prestanak radnog odnosa, pa za nepunih godinu dana ponovo predložen za direktora JP

Iako je sredinom septembra 2017. godine nakon sprovedene racionalizacije broja radnika u sistemu lokalne samouprave uzeo novčanu naknadu od oko 430.000 dinara i napustio tada jedno od rukovodećih mesta u JKH „Hammeum“ u Prokuplju, Vladimir Novaković je predložen kao jedini kandidat za vršioca dužnosti v.d. direktora Javnog preduzeća za urbanizam i uređenje opštine Prokuplje.

Rešenje Vladimir Novaković Rešenje Vladimir Novaković ljubiša mitić

Predlog koji je potpisao predsednik Skupštine Dejan Lazić, naći će se pred odbornicima krajem ove nedelje, u petak 15. juna kada je zakazana 19. sednica SO Prokuplje.

S obzirom na dosadašnju praksu, nema sumnje da će vladajuća većina usvojiti taj predlog, a Novaković se imenuje do imenovanja direktora i sprovedenog javnog konkursa, a najduže na godinu dana.

sednica so prokuplje 1

U vrhu lokalnog prokupačkog SNS-a saznajemo da se u ovom slučaju sumnja na više interese i na "namirivanje", odnosno da se sumnja da je ovim Novaković „nagrađen“ jer je bio jedan od tri člana komisije koji je formirana pri opštini radi procene pri kupovini „Toplice“.

Sumnjam da se u ovom slučaju radi o nagradi Novakoviću jer smatram da komisija čiji je bio član nije dobro odradila posao i da je višestruko uvećana vrednost pri kupovini Toplice. Smatram da se tu radi o nezakonitim radnjama i nadam se da će time ubrzo početi da se bave i nadležni organi i da će se taj slučaj detaljno ispitati jer se po meni radi o štetnom ugovoru za lokalnu vlast – kaže visoki funkcioner prokupačkog SNS-a.

U lokalnoj vlasti niko od jutros nije bio dostupan za komentar, a predsednik opštine Aleksandar Simonović nije odgovarao na pozive, uz slanje uzvratne poruke da je na sastanku.

 

Autor:  Ljubiša Mitić
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Komentari  

+3 #21 čovek 12-06-2018 11:36
Pa čim se spomene da je bio Zečevićeva sekretarica, ceo grad zna, samo sad je sa sekretarice spao na pudlicu, nema kod doktora dalje od puzanja.
Odgovori
+2 #22 nena 12-06-2018 14:03
I sve piošteno, sve po zakonu, oni mogu i pare i posao da menjaju, jedan ostave drugi dobiju, funkcije, a sve nepismene budale. Doktor ih nalazi sve gori od goreg. Tako je u opštini, koji su" stručnjaci" za načelnike opštinske uprave , službi, pa to je Bogu plakati, kog je zaposlio u apoteku, čistačice koje su članovi upravnih odbora bitnih ustanova, fufice sumnjivohg morala, propale funkcionere, šizofreničarke koje samo plaču, a svima zajedničko da su dobri špijuni i doušnici.
Odgovori

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Error: No articles to display