ponedeljak, 4. decembar 2017.  16:45h
Pročitano 4971 puta

Nervoza: Većnik Pešić optužio portal ProkupljeMOJKraj da širi laži

Član Opštinskog veća Vladimir Pešić na kraju današnje konferencije za novinare koja je organizovana povodom pristigle tužbe Univerzal banke, optužio je urednika portala ProkupljeMOJKraj da laže i da prenosi netačne informacije, a koje kako tvrdi dobija od opozicije koja ga i finansira.

Ne ulazeći u razloge za nervozu većnika Pešića, na žalost ili na sreću ovaj portal ni dinara od svog postojanja nije dobio ni od opozicije, ni od pozicije i to je vrlo lako proverljivo.

Osim toga informacije o firmi Tehnoinženjering smo dobili od časnih i poštenih ljudi koji su i danas deo lokalne vlasti, tako da i ta činjenica nije na mestu.

sednica so prokuplje 1 5

Umesto da preuzme odgovornost i u najmanju ruku podnese ostavku jer seče granu na kojoj sedi time što i dan danas uživa sve pogodnosti funkcionera opštine, počev od plate od oko 80. 000 dinara, a ne ulazeći u kvalitet poslova koje obavlja jer to ocenjuju drugi, Pešiću je kriv mediji koji je samo preneo informaciju o tužbi koja je možda po zakonu, ali moralna sigurno nije.

Jer kako inače objasniti činjenicu da firma oca člana veća među prvima pokrene tužbu protiv opštine a samim tim i animira sve ostale dužnike koji su do tada bili pomalo "uspavani", svako iz svog razloga?

Na kraju krajeva i potraživanja Univerzal banke su se pogodila sa objavljivanjem te informacije u javnosti pa nam daje za pravo da sumnjamo da smo bili u pravu kada smo tvrdili da će ova tužba otvoriti Pandorinu kutiju i da će sada i ostali dužnici početi da tuže opštinu.Presuda

Spor Tehnoinženjeringa i opštine Prokuplje je trenutno pred Apelacionim sudom u Beogradu, a portal ProkupljeMOJKraj će i nadalje pratiti čitav slučaj kao i ostale detalje vezane za potraživanja izvedenih radova u vrednosti od 3, 8 miliona jer postoje nezvanične informacije da je i taj ugovor bio predmet krivičnog postupka.  

Napisao: 
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Error: No articles to display