ponedeljak, 17. jul 2017.  11:59h
Pročitano 1963 puta

"Vi fi drvo" juče otvoreno, danas ne radi

“Vaj faj drvo” koje je juče (nedelja) ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić uz veliku pompu i u prisustvu najviših funkcionera prokupačke opštine svečano pustio u rad, danas ne radi.

"Vi fi drvo" u gradskom parku "Vi fi drvo" u gradskom parku ljubiša mitić

Besplatnu internet zonu u centru grada je opština Prokuplje dobila zahvaljujući nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi” , kao jedna od 12 opština čiji su građani poslali najviše koverata, a planirano je da žitelji mogu da koriste besplatan internet narednih godinu dana.

U lokalnoj samoupravi kažu da su nakon poziva novinara fizički proverili i kažu da je sve u redu sa internetom, ali da je problem u građanima jer ne znaju da se konektuju.2

Lično sam bio tamo i ustanovio da nema problema sa konekcijom. Ipak, ono što smo ustanovili je da građani ne znaju da koriste ovu uslugu, pa će vrlo brzo biti postavljeno upustvo o koracima za konekciju - rekao je član Opštinskog veća Miloš Kostić.

Besplatan internet u parku kod spomenika Topličkim junacima omogućava istovremeno povezivanje do 300 korisnika i emituje signal od jednog megabita u sekundi u prečniku od 150 metara, sa priključcima za punjenje mobilnih telefona.

 

Autor:  LJ. M.
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Error: No articles to display