sreda, 24. maj 2017.  15:08h
Pročitano 1446 puta

Priznanje prokupačkoj policiji

Za ostvarene rezultate u bezbednosti saobraćaja u prošloj godini, načelnik Saobraćajne policije u Prokuplju Sava Atanasković, primio je zlatnu plaketu koju dodeljuje Međunarodna konferencija za bezbednost saobraćaja u lokalnoj zajednici.

Nacelnik saobraćajne policije Atanasković i Krsto Lipovac Nacelnik saobraćajne policije Atanasković i Krsto Lipovac

Plaketu je Atansakoviću uručio šef katedre za bezbednost saobraćaja Saobraćajnog fakulteta u Beogradu prof. dr Krsto Lipovac koji se tokom boravka u Prokuplju susreo sa nadležnima u lokalnoj samoupravi i upznao ih sa neophodnosti izrade akcionih planova za bezbednost saobraćaja na lokalnom nivou.

Tokom izrade akcionog plana na lokalnom nivou treba tačno utvrditi i odrediti  šta koji subjekat treba da radi kako bi se još više povećala bezbednost svih učesnika u saobraćaju. Lokalne samouprave koje budu imale ovaj plan imaće i dobre rezultate što se tiče bezbednosti - rekao je Lipovac.

Inače, Ministarstvo saobraćaja i infrastrukture i Uprava saobraćajne policije MUP-a Srbije uputilo je lokalnim samoupravama upustva koja se tiču dobijanja rešenja o ispunjavanju uslova za polaganja praktičnog dela vozačkog ispita u Prokuplju. 

Autor:  LJ. M.
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00

Popularni popusti

Error: No articles to display